Aanbieding!

The Riftbreaker

25,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300556968717 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Jij speelt de rol van kapitein Ashley S. Nowak – jij bent de Riftbreaker, een elite wetenschapper/commando in een krachtig Mecha-Suit. Betreed een eenrichtingsportaal naar Galatea 37, een verre planeet aan de verre uithoeken van de Melkweg, met als doel een basis op te bouwen die terugreizen naar de aarde en verdere kolonisatie mogelijk maakt. Ashley’s Mecha-pak, dat ze ‘Mr. Riggs’ noemt, is bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden en heeft een volledige reeks uitrustingen voor basisconstructie, extractie van hulpbronnen, het verzamelen van specimens en natuurlijk – gevechten. Het is in staat om door kloven te reizen die de ruimte over grote afstanden met elkaar verbinden.
Base Building:
Jouw taak is om een tweerichtingsbreuk terug naar de aarde te bouwen. Het is een zeer complexe uitvinding en vereist enorme hoeveelheden energie. Simpele zonnecollectoren en een paar ton staal zijn niet genoeg. Je moet een complexe keten van mijnen, raffinaderijen, krachtcentrales en onderzoeksfaciliteiten opbouwen om deze missie te voltooien.
Exploration:
Galatea 37 is een onbekende planeet in de Sycorax-gordel van de Melkweg. Langeafstandsonderzoeken hebben aangetoond dat het bewoonbaar is en perfect voor kolonisatie. De planeet zit vol met zeldzame mineralen en stoffen die op verschillende locaties over de hele wereld te vinden zijn. Gevarieerde biomen kunnen u verrassen met onbekende fauna en flora en barre weersomstandigheden. Bouw lokale buitenposten op locaties die rijk zijn aan hulpbronnen die de benodigde bronnen zullen transporteren met behulp van rift-technologie.
Defense:
Uw aanwezigheid op deze planeet zal niet onopgemerkt blijven. Terwijl je je industrie opbouwt en de natuurlijke orde verstoort, zal de wereld je als een bedreiging gaan zien. Bouw je verdediging op. Bouw muren, barrières en verdedigingstorens terwijl de aanvallen elke dag sterker worden. Je zult duizenden vijandige wezens tegenkomen die proberen je aanwezigheid te elimineren.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop