Aanbieding!

The Caligula Effect: Overdose

44,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300244366424 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Oorspronkelijk uitgebracht in 2017 als The Caligula Effect op PlayStation Vita, The Caligula Effect: Overdose beschikt over tweemaal de verhaalinhoud en nieuwe functies zoals een UI-revisie, nieuwe personages waaronder een speelbare vrouwelijke hoofdpersoon, plus extra scenario-paden en eindes!
Een overdosis aan nieuwe functies
Het Caligula-effect: overdose biedt verbeterde visuals en gameplay! Ontdek nieuwe scenario’s, eindes en de ‘Forbidden Musician Route’ terwijl ze ontsnappen aan de virtuele wereld van Mobius.
The New Faces of Kishimai High
Speel als de nieuw toegevoegde vrouwelijke hoofdrolspeler! Plus, ontmoet twee nieuwe leden van de Go-Home Club, die elk hun eigen nieuwe Ostinato-muzikant hebben.
Gebruik de denkbeeldige ketting!
Turn-based battle ontmoet opwindende actie in dit verfijnde JRPG-vechtsysteem! Ontwikkel een vlekkeloze strategie na het gebruik van de denkbeeldige keten om te voorspellen wat je vijanden hierna zullen doen!
Verenigen en ontsnappen
Soms is het moeilijk om het alleen te doen. Bevriend over meer dan 500 andere studenten in dit denkbeeldige paradijs om je vaardigheden te verbeteren in de strijd en uiteindelijk terug te keren naar de realiteit.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop