Aanbieding!

Spirit of the North Enhanced Edition

Oorspronkelijke prijs was: €34,99.Huidige prijs is: €28,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300150591896 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Spirit of the North is een singleplayer- 3rd-person avonturenspel , geïnspireerd op de adembenemende en mysterieuze landschappen van IJsland. Het verhaal vindt zijn oorsprong in verschillende stukken Scandinavische folklore. Het spel is uniek omdat het doelbewust geen dialoog of verhaal heeft. Spelers moeten hun omgeving inademen om verschillende puzzels op te lossen en te speculeren over de betekenis van een verloren oude beschaving. Speel als een gewone Red Fox wiens verhaal verweven raakt met de Guardian of the Northern Lights, een vrouwelijke geest Fox. Terwijl je over de bergen reist en onder roodgekleurde luchten, ontdek je meer over je metgezel en land dat in puin ligt.
– Verken de wereld met 2 nieuwe en platform-exclusieve skins.
– Baan je een weg door verbluffende 4K-landschappen, compleet met geremasterde texturen, belichting en objecten, compleet in 60 fps.
– Los puzzels op om de wereld om je heen te veranderen, gebruikmakend van oude krachten die je zijn geschonken door de Guardian of the Northern Lights.
– Volg de mysterieuze geest Fox door een land dat in verval is geraakt terwijl je meer ontdekt over een verloren beschaving.
– Ontroerende orkestrale soundtrack met 14 originele composities.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop