Aanbieding!

Saga of Sins

Oorspronkelijke prijs was: €39,99.Huidige prijs is: €33,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300110569737 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Saga of Sins is een onheilig actie-avontuur met een mystieke verhaallijn en lonende arcade-gameplay! Duik in een wereld van glas-in-loodramen geïnspireerd door de Nederlandse schilder Jheronimus Bosch (1450-1516) die bevlekt is door zonde.
Bevlekt door zonden
Speel als de rechtvaardige geestelijke Cecil – die de geest van mensen kan binnendringen door te transformeren in vier unieke demonische wezens zoals een huilende weerwolf of een woeste waterspuwer – om de zeven hoofdzonden te bestrijden en het door pest geteisterde dorp Sinwell te bevrijden. Elk wezen heeft individuele vaardigheden die kunnen worden opgewaardeerd voor goud dat door vijanden is gedropt. Eenmaal ontgrendeld kun je tijdens de vlucht tussen de wezens wisselen, elk met een verwoestende Power Dash!
Demonische wezens
Wissel on-the-fly tussen je demonische wezens en maak gebruik van hun unieke vaardigheden en schottypes:
Howling Werewolf: huil naar de maan en produceer geluid met een frequentie die gebarsten glas kan verbrijzelen om verborgen geheimen te onthullen.
Fierce Gargoyle: Bepaalde objecten, zoals dozen of vuurpotten, kunnen in brand worden gestoken met de Gargoyle’s Fire Breath om het pad vrij te maken, geheimen te ontrafelen of raadsels op te lossen.
Mighty Griffin: Alleen de Mighty Griffin kan speciale muren beklimmen die bedekt zijn met klimplanten om nieuwe hoogten te bereiken, geheimen te ontdekken of vijanden te overvleugelen.
Nog een laatste geheime transformatie…: De krachten van dit laatste angstaanjagende wezen zullen je misschien verbazen… Ben jij dapper genoeg om het te ontdekken en te temmen?
Onthul elk geheim
EEN MYSTERIE VERHAAL!
Saga of Sins is een spannende sage met verrassende wendingen, innerlijke conflicten en meerdere eindes. Betreed de geest van alle dorpelingen – of het nu een zondaar of een onschuldige is – en sta versteld van de scenario’s en geheimen die op je wachten. Ben jij sterk genoeg om de waarheid te ontdekken?
VERBETER JE VAARDIGHEDEN!
Upgrade je demonische wezens door goud uit te geven dat door vijanden is gedropt. Beklim de vaardigheidsboom sneller door alle verborgen schatkisten te plunderen en door vijanden te verslaan met je Power Dash zodat ze twee keer zoveel goud laten vallen!
Verhaal Arcadespel
Saga of Sins is een ‘story arcade’-game die een dramatische verhaallijn combineert met belonende arcade-gameplay. De game biedt de geest van 31 dorpelingen om binnen te komen: zondaars en onschuldigen!
Sinner-niveaus – Gulzigheid, Luiheid, Afgunst, Hebzucht, Trots, Lust en Wrath! De zeven hoofdzonden zijn de dorpelingen overkomen. Vind ze en verdrijf hun zonden om Sinwell van de pest te bevrijden.
Onschuldige niveaus – In tegenstelling tot de geest van de zondaar, belichaamd door de actieniveaus, met een thema na elke zeven hoofdzonden, biedt de geest van onschuldige een verrassende verscheidenheid aan puzzels, raadsels en vaardigheidstests om op te lossen.

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop