Aanbieding!

R-Type Tactics I • II Cosmos Deluxe Edition

49,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300399503516 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Wees je tegenstander te slim af en versla hem in R-Type Tactics I • II Cosmos, de ultieme turn-based strategie-shoot-’em-up-collectie! Deze combinatie van twee games van de klassieke R-Type Tactics-titels komt voor het eerst op moderne consoles, uitgerust met een armada van unieke eenheden om in tientallen niveaus in te zetten, allemaal visueel gerealiseerd in Unreal Engine 5. Met meerdere campagnes kun je op het Bydo Empire of zelfs zelf als hen spelen, terwijl competitief online spelen je in staat stelt het op te nemen tegen anderen.
Functies:
– Nieuwe grenzen: samen met het debuut van R-Type Tactics II in het Westen, vinden zowel deze titel als R-Type Tactics I voor het eerst hun weg van de PSP naar moderne consoles!
– Aan wiens kant sta jij?: Meerdere campagnes voor elke factie, evenals vertakkende verhaallijnen in R-Type Tactics II, zorgen voor een unieke gameplay-ervaring in beide titels, terwijl de wereld van R-Type en de oorsprong van de sinistere Bydo worden uitgewerkt. Rijk.
– Vernietig de concurrentie: neem het online op tegen andere spelers in zowel R-Type Tactics I als R-Type Tactics II!
– Een onwerkelijke make-over: beide titels zijn opnieuw gemaakt met Unreal Engine 5, waardoor een collectie is ontstaan die zowel strategisch boeiend als visueel boeiend is!
Deluxe editie:
– Deluxe Edition bevat soundtrack-downloadcode plus een softcover-kunstboek in de gamekoffer

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop