Aanbieding!

Quake (Limited Run Games)

54,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759301584200445 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Ervaar het originele spel, verbeterd
Geniet van de originele, authentieke versie van Quake, nu met ondersteuning tot 1080p en breedbeeldresolutie, verbeterde modellen, dynamische en gekleurde verlichting, anti-aliasing, scherptediepte, de originele, sfeervolle soundtrack en themalied van Trent Reznor, en meer. Er is nooit een betere tijd geweest om te spelen.
Speel de Dark Fantasy-campagne
Jij bent Ranger, een krijger gewapend met een krachtig arsenaal aan wapens. Vecht tegen corrupte ridders, misvormde ogres en een leger van verwrongen wezens in vier duistere dimensies van geteisterde militaire bases, oude middeleeuwse kastelen, met lava gevulde kerkers en gotische kathedralen op zoek naar de vier magische runen. Pas nadat je de runen hebt verzameld, heb je de kracht om het oude kwaad te verslaan dat de hele mensheid bedreigt.
Download de originele en nieuwe uitbreidingspakketten
Quake wordt ook geleverd met beide originele uitbreidingspakketten: ‘The Scourge of Armagon’ en ‘Dissolution of Eternity’, evenals twee uitbreidingen die zijn ontwikkeld door het bekroonde team van MachineGames: ‘Dimension of the Past’ en het geheel nieuwe ‘ Afmeting van de machine.”
Ontdek de geheel nieuwe ‘Dimension of the Machine’-uitbreiding
In de diepste diepten van het labyrint ligt de kern van lava en staal die alleen bekend staat als The Machine. Kruistocht door tijd en ruimte tegen de krachten van het kwaad om de verloren runen samen te brengen, de slapende machine aan te drijven en het portaal te openen dat de grootste bedreiging voor alle bekende werelden verbergt – vernietig het… voordat het ons allemaal vernietigt

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop