Aanbieding!

Quake II (Limited Run Games)

Oorspronkelijke prijs was: €59,99.Huidige prijs is: €54,99.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300689065816 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Quake II, ontwikkeld door id Software in 1997, is een veelgeprezen first-person shooter die een geheel nieuw sciencefictionverhaal en setting introduceert. Ervaar nu de authentieke, verbeterde en complete versie van het origineel.
– Ervaar de militaire sci-fi FPS, verbeterd
– Speel de geheel nieuwe uitbreiding “Call of the Machine”
– Ontvang Quake II 64 gratis
– Geniet van online en lokale multiplayer/CO-OP
– Speel samen met Crossplay
– Beweging gericht klaar
– Ervaar het originele spel, verbeterd
– Geniet van de originele, authentieke versie van Quake II, nu met ondersteuning voor high-definition breedbeeldresolutie, verbeterde modellen, verbeterde animaties en bloedvergieten van vijanden, verbeterd en hersteld AI-gedrag, verbeterde cinematica, dynamische en gekleurde verlichting, anti-aliasing, scherptediepte, de originele, heavy rock-soundtrack van Sonic Mayhem, en meer.
SPEEL DE INTENSE MILITAIRE SCI-FI-CAMPAGNE
De mensheid is in oorlog met de Strogg, een vijandig buitenaards ras dat de aarde heeft aangevallen. Als reactie daarop lanceerde de mensheid een aanval op de Strogg-thuiswereld… die mislukte, maar jij overleefde. In de minderheid en te weinig wapens, vecht je een weg door versterkte militaire installaties en schakel de oorlogsmachine van de vijand uit. Alleen dan zal het lot van de mensheid bekend worden.
KRIJG BEIDE ORIGINELE MISSIEPAKKETTEN
Quake II bevat beide originele missiepakketten: “The Reckoning”, met 18 campagneniveaus en 7 deathmatch-kaarten, en “Ground Zero”, met 15 campagneniveaus en 14 deathmatch-kaarten.
MISSIEPAKKET: DE AFKEKENING
In het eerste officiële uitbreidingspakket voor Quake II maak je deel uit van een elitecommandomacht die een Strogg-site moet infiltreren. Eenmaal binnen moet je industriële landschappen doorzoeken, door waterwegen en luchtkanalen kruipen, door verraderlijke ravijnen vol kwaadaardige mutanten navigeren, je verstoppen in een buitenaards ruimtevaartuig en de geheime maanbasis van de vijand vernietigen.
MISSIEPAKKET: GROUND ZERO
In het tweede officiële uitbreidingspakket voor Quake II zijn jij en een paar mariniers de gelukkigen. Je bent heelhuids naar de oppervlakte van Stroggos gekomen en kunt nog steeds contact opnemen met de vloot. De Gravity Well, het nieuwste wapen van de Strogg in zijn arsenaal tegen de mensheid, is operationeel. Nu de vloot rond Stroggos vastzit en slechts 5% van de grondtroepen het overleeft, en dat aantal met de seconde afneemt, zijn je orders veranderd: bevrijd je kameraden en vernietig de Gravity Well.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop