Aanbieding!

Neptunia ReVerse

54,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300393335492 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Een verre wereld bestaande uit vier naties, elk onder de goddelijke bescherming van een godin.
Planeptune: Land of Purple Progress, geregeerd door Neptune
Lastation: Land of Black Regality, geregeerd door Noire
Lowee: Land of White Serenity, geregeerd door Blanc
Leanbox: Land of Green Pastures, geregeerd door Vert
Verwikkeld in de console-oorlog, strijden de vier godinnen om de heerschappij van de planeet totdat Neptunus wordt neergeworpen en haar macht wordt ontnomen.
Nu moet Neptunus vechten om haar plaats te herstellen, maar zou een wezen dat bekend staat als Arfoire de wereld kunnen bedreigen die de godinnen hebben gezworen te beschermen?
– Gamindustri verbeterd! – Neptunia ReVerse is de perfecte RPG-game voor Neptunia-nieuwkomers en voor Neptunia-fans om te herbeleven! Met de kracht van de PlayStation®5 kunnen spelers genieten van de wereld van Gamindustri met verbeterde graphics en een fris ogende systeeminterface!
– Gone Fishing – Nu kan Neptunus haar zintuigen afkoelen en wat tijd alleen doorbrengen met het vangen van wat vis in deze nieuwe minigame! En als je geduldig genoeg bent, kun je misschien zelfs wat leuke uitrusting meenemen. Maar pas op! Elke misstap kan een stinkende vijand binnenhalen.
– Pas je ervaring aan! – Zoek je naar meer manieren om het op jouw eigen manier te spelen? Met opnieuw uitgebalanceerde gameplay en “Arrange Mode”, kun je nu vanaf het begin kiezen uit 20+ personages om te spelen! Bovendien kunnen spelers met het “Plans” -systeem nieuwe items en uitrusting maken en smeden, kerkers toevoegen om te verkennen en zelfs de drops van vijanden en materialen die in kerkers zijn gevonden, aanpassen!
– The Gang of Four – Je limiet voor groepsleden is nu verhoogd van 3 naar 4 leden! Transformeer Neptunus en de Godinnen door de HDD-modus te activeren om aanvallen te versterken.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop