Aanbieding!

MotoGP 24 – Day One Edition

Oorspronkelijke prijs was: €69,99.Huidige prijs is: €44,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300034882882 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

EXCLUSIEF VOOR MOTOGP™ 24
Het officiële kampioenschap van 2024 in de palm van je hand met nieuwe functies, felle rivaliteit en online competities om te winnen. Spring op je motor, overwin elk obstakel op je pad en geniet van de officiële inhoud van het nieuwste MotoGP™-seizoen.
CARRIÈRE & RIJDERSMARKT
Echte coureurs moeten moeilijke beslissingen nemen, zowel op als naast het circuit. Beheer je relaties met andere MotoGP™-coureurs via het sociale netwerk in de game. Vrienden en vijanden dagen je op het circuit op verschillende manieren uit. Ga de uitdaging van de ‘Turning Points’ aan. Als je slaagt, geef je je carrière in MotoGP™ een boost. Geniet van de gloednieuwe rijdersmarkt en vorm de meest dynamische carrière ooit. Elk seizoen in de game brengt updates voor je rooster, elk met nieuwe scenario’s om te beleven. Als je op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, sluit je dan aan bij een nieuw team en race naar de overwinning. Hoe ver ben jij bereid te gaan voor roem en glorie?
EEN SPEL VOOR IEDEREEN
Of je een doorgewinterde gamer bent of net begint, MotoGP™24 weet hoe je het spannend kunt maken. Laat het Adaptive Difficulty-systeem het niveau van de AI-tegenstanders aanpassen op basis van jouw prestaties tijdens races en kwalificatiesessies. Voltooi speciale uitdagingen in de MotoGP™ Academy en verfijn je rijvaardigheid met tutorials. Schakel voor extra ondersteuning het Neural Aids-systeem in om je te helpen met sturen, remmen en gas geven. Nieuwe functies voor spelers met een beperking, zoals een lagere spelsnelheid, verschillende kleurenpaletten voor kleurenblinden en besturing met één hand maken van MotoGP™24 een game voor iedereen.
MotoGP™ STEWARDS
Je AI-tegenstander ging over de streep en speelde niet eerlijk? De wedstrijdleiding straft iedereen gelijk, zonder onderscheid tussen menselijke spelers en AI-tegenstanders. Zowel races als getimede sessies worden gecontroleerd om een eerlijke race-ervaring voor iedereen te garanderen. Beginnend met eenvoudige waarschuwingen, zal deze functie straffen opleggen zoals terugkeren naar de vorige positie, lange ronden afleggen of tijdstraffen opleggen, allemaal afhankelijk van wat er op het circuit is gebeurd.
RACEN IS OOK EEN KWESTIE VAN STIJL
Je stijl komt niet alleen tot uiting in de manier waarop je rijdt, maar ook in de look die je kiest voor je rijder. Laat je creativiteit de vrije loop met onze krachtige grafische editors, waarmee je je unieke uiterlijk tot uitdrukking kunt brengen terwijl je het circuit verovert. Maak je persoonlijke racenummer, butt patch, stickers en helmkleuren. Deel je creaties naadloos op verschillende platforms met de cross-play functie vanaf dag 1 en download je favoriete content*. Onthoud: delen is fijn!
NIEUWE LiveGP’s, CROSS-PLAY & SPLIT SCREEN**
Doe mee aan LiveGP-kampioenschappen, ga over je grenzen heen en daag iedereen uit om te laten zien dat jij de beste bent. Tijdens deze maandelijkse online kampioenschappen verzamel je punten waarmee je op speciale klassementen kunt klimmen. Sta jij aan het einde van de maand bovenaan? Zoek de beste tegenstanders over de hele wereld dankzij de cross-play functie op meerdere platforms***. Of nodig wat vrienden uit en daag ze uit voor een Split Screen-race om te bepalen wie de ultieme kampioen is.
* Alleen voor PlayStation en Xbox
** Online niet beschikbaar op Nintendo Switch
*** Cross-play beschikbaar tussen PlayStation- en Xbox-consoles, niet beschikbaar op pc en Nintendo Switch-versies

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop