Aanbieding!

Monster Energy Supercross 5

Oorspronkelijke prijs was: €49,99.Huidige prijs is: €19,99.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300187784760 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De officiële AMA Supercross Championship videogame is terug – MONSTER ENERGY SUPERCROSS 5!
Spring op je motor en daag de hele selectie uit van het officiële Monster Energy Supercross-kampioenschap 2021: 450, 250 East en West, en alle circuits, voor een 360° Supercross-ervaring!
De Career Mode is dieper dan ooit: doe mee aan de competitie als ‘Futures’ en start jouw traject doorheen jouw race carrière, rekening houdend met een gloednieuwe functie: het Rider Shape-systeem – 5 verschillende niveaus die de statistieken van de rijder zullen beïnvloeden! Maar let op, blessures loeren om de hoek.
Ook de verschillende aanpassingsmogelijkheden zijn uitgebreider dan ooit: niet alleen de klassieke, maar ook de Rhythm Section, Helmet en Sticker-editor, om jouw Supercross-ervaring volledig aan te passen: maak jouw eigen helm en deel deze online met spelers van over de hele wereld, op alle platformen !
Supercross in singleplayer is spannend, maar samen met andere spelers verbluffend, en nu niet alleen online, maar ook op hetzelfde scherm: met de nieuwe split screen optie kan je jouw vrienden lokaal uitdagen !
BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
– Het officiële Monster Energy Supercross-seizoen 2021.
– Meer dan 100 officiële rijders en circuits!
– Rhythm Section, Helmet en Sticker Editor, met cross-gen UGC.
– Rider Shape-systeem in de Career-modus.
– CrossGen online spelen.
– Splitscreen modus

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop