Aanbieding!

Just Dance 2024 (Code in a Box)

Oorspronkelijke prijs was: €59,99.Huidige prijs is: €28,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300158047995 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Eén platform met regelmatige updates
De game is nu een volledig online entertainmentplatform en wordt het hele jaar door regelmatig bijgewerkt met nieuwe muziek en beloningen*. Ongeacht of jij of je vrienden de 2023- of 2024-editie bezitten, alle spelers zijn verbonden op hetzelfde platform en kunnen samen online spelen. En als je beide edities bezit, staat alle content bij elkaar op dezelfde plek!
Het hele jaar door content om van te genieten
Neem tijdelijk deel aan seizoensthema-evenementen met gratis liedjes en afspeellijsten! Elk seizoen brengt nieuwe en opwindende nummers, een speciale voortgangstrack en nieuwe beloningen. Win avatars, achtergronden, naambadges en aliassen om je danserkaart te personaliseren en je persoonlijkheid in het spel te laten zien.
Gratis proefversie voor Just Dance+
Elk exemplaar van de 2024-editie wordt geleverd met een gratis proefperiode van 1 maand voor de abonnementsservice Just Dance+, waarmee je toegang krijgt tot 200 nummers en meer die regelmatig beschikbaar komen met speciale voordelen voor in-game-evenementen. Dans op de favoriete legacy-tracks aller tijden van eerdere Just Dance-games of op nieuwe exclusieve tracks die elk seizoen verschijnen!

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop