Aanbieding!

Jojo’s Bizarre Adventure – All-Star Battle R

48,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 3545256856591464 Categorie:

Beschrijving

“De helden van JOJO komen samen! Vecht voor je lot! JoJo’s Bizarre Adventure, beroemd om zijn charismatische helden, unieke grafische stijl en onvergetelijke quotes (“”Yare yare daze…””), is terug op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X, Xbox One en Nintendo Switch! Dit jaar mag het oorspronkelijke verhaal 35 kaarsjes uitblazen en is het 10 jaar geleden dat de anime verscheen. Voor deze gelegenheid zal het langverwachte gevechtsspel, JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R, op 2 september 2022 worden gereleaset!
Kenmerken:
– 50 speelbare personages uit alle originele verhaallijnen: Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh en nog veel meer andere personages komen samen over meerdere generaties van JoJo’s Bizarre Adventure! Met 50 speelbare personages uit alle verhaallijnen herbeleef je de populaire gevechten uit elk verhaal en zie je de personages uit de verschillende werelden voor het eerst samen met elkaar!
– Grafische vormgeving die perfect aanleunt bij de stijl van de auteur: JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R slaagt erin om de typische gezichtsuitdrukkingen van Jojo opnieuw weer te geven. Zo krijg je het gevoel alsof de manga voor je ogen tot leven komt. Kruip in de huid van de personages uit het JoJo-universum en stap binnen in de manga van Hirohiko Araki. Beelden en teksten blenden er om de iconische “”?????”” op te roepen.
– Verschillende spelmodi: In All-Star Battle, Arcade, Online, Versus, Training en Boutique en Galerij. De hoofdmodus, All-Star Battle, biedt niet alleen confrontaties tussen personages uit het originele spel, maar ook gloednieuwe gevechten die uniek zijn voor All-Star Battle R. Neem deel aan meer dan 100 gevechten met verschillende omstandigheden en instellingen. Deze modus biedt ook speciale verschijningen voor de personages en unieke illustraties die je in de Galerij-modus kunt bekijken.
– Hoe is het spel geëvolueerd sinds de originele All-Star Battle? Deze titel is gebaseerd op het All-Star Battle-gevechtssysteem dat in 2013 werd gelanceerd. Het concept van JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R vernieuwt de ervaring dankzij aanpassingen aan het tempo van de gevechten en door Hitstops en Air Dashes toe te voegen. Met de nieuwe audio-opnames van de dubbers van deel 6 wordt de sfeer van de anime perfect weergegeven. Het spel zal zowel fans van de eerste All-Star Battle als nieuwkomers zeker kunnen bekoren.

Extra informatie

Webshop