Aanbieding!

Ghostwire Tokyo

Oorspronkelijke prijs was: €69,99.Huidige prijs is: €28,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300038248086 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Een gevaarlijke occultist veroorzaakt dodelijke, bovennatuurlijke krachten in Tokio, waardoor de bevolking van het ene op het andere moment verdwijnt.
Ga samen met een krachtige spookachtige entiteit op jacht naar wraak, gebruik een krachtig arsenaal aan vaardigheden om de duistere waarheid achter de verdwijningen te onthullen en vecht tegen het onbekende in Ghostwire: Tokyo.
Een prachtig, vervloekt Tokio
Verken een unieke visie van Tokio met een bovennatuurlijke twist. Van de ultramoderne stadsomgeving tot de traditionele tempels en smalle steegjes, dit is een prachtige, vervloekte stad die barst van de Yokai – wraakzuchtige geesten die op de loer liggen in de straten van Tokio. Ontdek iconische monumenten zoals de Shibuya Crossing en de Tokiotoren, geheel verlaten nadat de bevolking van de stad verdwenen is, en reis af naar de surrealistische onderwereld tijdens je missie om je familie te redden.
Een revolutionaire belevenis
Ervaar een prachtig gerenderd, door regen doorweekt Tokio met de revolutionaire raytracing-technologie en 3D-audiotechnologie van PlayStation 5. Voel de kracht van je bovennatuurlijke vaardigheden dankzij de unieke haptische feedback en adaptieve triggers voor elke vaardigheid en actie van jouw personage.
Verwoestende elementaire vaardigheden
Trotseer de bovennatuurlijke dreiging met een combinatie van upgradebare elementaire krachten en vaardigheden waarmee je op geesten jaagt. Gebruik je etherische vaardigheden om de top van Tokio’s skyline te bereiken en zweef boven de straten om nieuwe missies te ontdekken of vijanden uit te schakelen.

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop