Aanbieding!

Gamedec Definitive Edition

28,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300917966288 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Welkom in de stad Warschau van de 22e eeuw. De technologie van de toekomst is zo geavanceerd dat de term ‘echt’ relatief is en dat ‘leven’ en ‘dood’ vele betekenissen hebben.
Virtuele werelden geven aanleiding tot de eeuwenoude problemen van de menselijke natuur: lust, luiheid, afgunst en trots.
Als een competitieve gamer vermoedt dat zijn oppositie vals speelt, als een rijk/beroemd persoon discrete hulp nodig heeft bij zijn digitale zaken, als een bedrijf vermoedt dat zijn digitale aanwezigheid wordt gesaboteerd door zijn zakelijke rivalen, dan gebruiken bewoners van deze virtuele spelwerelden specialist Game Decs, (‘Game Detectives’), privédetectives gespecialiseerd in cyberspace.
Jij bent zo’n speldetective, die misdaden oplost in virtuele werelden. Gebruik je verstand om informatie van je getuigen en verdachten te verzamelen en misleidende plannen tot op de bodem uit te zoeken.
Bekroonde Gamedec is een cyberpunk isometrische RPG voor één speler die zich voortdurend aanpast aan jouw beslissingen en nooit oordeelt.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop