Aanbieding!

Foreclosed

22,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300463121253 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

FORECLOSED is een verhalend actie-avontuur dat zich afspeelt in een Cyberpunk-wereld vol actie, spanning en experimentele augmentaties. Volg het verhaal van Evan Kapnos, zijn identiteit is onlangs afgeschermd, ontdaan van zijn baan, zijn hersenimplantaten en zijn toegang tot de blok-keten van de stad, hij moet nu ontsnappen voordat zijn identiteit en implantaten worden geveild.
FORECLOSED combineert de speelbaarheid van videogames met de gestroomlijnde visuele esthetiek van stripboeken. Alles, van gameplay tot filmpjes, wordt ervaren in het stilistische kader van een graphic novel. Perspectieven op volledig scherm en komische panelen worden naadloos gecombineerd terwijl je door FORECLOSED’s Cyberpunk-stad beweegt en een aangrijpend complotverhaal onthult. Tussenfilmpjes zijn ook interactief en schakelen soepel tussen alternatieve gameplay-stijlen.
Hi-Tech Gevecht
Ontdek en ontgrendel nieuwe vaardigheden met een RPG-achtig vaardigheidssysteem. Upgrade het potentieel van je wapen met futuristische aanpassingen zoals de explosieve of machinegeweerrondes mods, verbeter je brein met experimentele augmentaties en vecht terug tegen je vijanden. Leer je nieuwe vaardigheden te beheersen, vecht tegen tegenstanders en manipuleer je omgeving. Verwerf superheld-achtige vaardigheden zoals telekinese om je vijanden de lucht in te lanceren of enorme objecten naar groepen te slingeren. Hack verschillende systemen om vallen te creëren of zelfs de implantaten in de hoofden van je vijanden te oververhitten.

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop