Aanbieding!

Far Cry 6 Ultimate Edition

78,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759301581401410 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Anton Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste wat kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Hun meedogenloze onderdrukking heeft een revolutie ontketend.
Vecht voor vrijheid
Speel als Dani Rojas, een inwoner van Yara, en word een guerrillastrijder die de natie wil bevrijden
Een verscheurd Yara
Vecht tegen Antons troepen in het grootste speelveld ooit in een Far Cry-game, met jungles, stranden en hoofdstad Esperanza
Guerrilla-vuurkracht
Gebruik geïmproviseerde wapens, voertuigen en de nieuwe huurlingen Amigos om het tirannieke regime omver te werpen
Ultimate Edition Inhoud:
– Far Cry 6
– Season Pass:
Season Pass bestaat uit extra content, waaronder 3 DLC’s en meer!
– Het Ultimate Pack:
Het Vice pack bevat de “Vice Outfit”, het machinepistool “Vice Skorpion”, het voertuig “Warden Pinnacle”, de wapentalisman “Gold Brick”, het voertuigaccessoire “Letter Opener” en “Champagne” , de chique maar dodelijke witte panter.
Het Croc Hunter Pack bevat de “Croc Hunter outfit”, het geweer “45/70”, de wapentalisman ‘Crocodile Tooth’ en het voertuigaccessoire“45/70 cartridge’.
Het Jungle Expedition Pack bevat de ‘Jungle Expedition Outfit”, het wapen “SBS” en de wapentalisman “Compass”.
Upgrade naar de PlayStation®5-versie*: de PlayStation®4-versie van Far Cry® 6 op Blu-ray™ Disc moet in de PlayStation®5-console blijven om je zonder extra kosten toegang te geven tot de digitale PlayStation®5-versie van Far Cry® 6, indien deze beschikbaar is.
*Hiervoor zijn een PlayStation®5, een Blu-Ray™-kopie van het spel, een PlayStation® Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop