Aanbieding!

Demon’s Souls

Oorspronkelijke prijs was: €79,99.Huidige prijs is: €48,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300297066545 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Van PlayStation Studios en Bluepoint Games komt een remake van de PlayStation-klassieker, Demon’s Souls ™. Deze remake is volledig opnieuw opgebouwd en meesterlijk verbeterd en introduceert de gruwelen van een mistig, donker fantasieland voor een hele nieuwe generatie gamers. Degenen die eerder zijn beproevingen en beproevingen hebben meegemaakt, kunnen opnieuw de duisternis uitdagen in verbluffende visuele kwaliteit en ongelooflijke prestaties.
In zijn zoektocht naar macht, de 12e koning van Boletaria, channelde koning Allant de oude Soul Arts en wekte een demon uit het begin van de tijd zelf, The Old One.Met de oproep van The Old One trok een kleurloze mist over het land, het ontketenen van nachtmerrieachtige wezens die hongerden naar menselijke zielen. Degenen van wie de ziel van hen werd ontdaan, verloren hun verstand – alleen vertrokken met het verlangen om het gezonde dat overbleef aan te vallen.
Nu is Boletaria afgesneden van de buitenwereld, en de ridders die de diepe mist durven te penetreren om het land van zijn benarde toestand te bevrijden, worden nooit meer gezien .Als een eenzame krijger die de verderfelijke mist heeft doorstaan, moet je de moeilijkste uitdagingen het hoofd bieden. om de titel ‘Slayer of Demons’ te verdienen en The Old One terug naar zijn slaap te sturen.
Top Eigenschappen
Ontdek waar de reis begon
Ervaar de originele brute uitdaging, volledig opnieuw gemaakt vanaf de grond af. Alles gepresenteerd in verbluffende visuele kwaliteit met verbeterde prestaties, dit is de wereld van Boletaria zoals je die nog nooit eerder hebt gezien.
Word de Doder van demonen Ga naar het noordelijke koninkrijk Boletaria, een ooit welvarend land van ridders, nu geteisterd door onuitsprekelijke wezens en vraatzuchtige demonen. Ontmoet vreemde personages, losgeslagen en verwrongen door de wereld om hen heen, en ontrafel het verontrustende verhaal van Demon’s Souls.
Beheers de kunsten van tovenarij en oorlog
Perfectioneer en verbeter je vaardigheden in de strijd – weet wanneer je vooruit moet en wanneer je je tijd moet afwachten, want bij elke gemiste zwaai en onzorgvuldige fout loop je het risico de zielen te verliezen waarvoor je zo hard hebt gewerkt om te verzamelen. De beloningen voor het doden van de sterkste vijanden zijn echter enorm, en de dood betekent niet het einde – het is gewoon een andere staat van zijn.
Neem het op tegen de inferocieuze PVP-gevechten van de grootste krijgers ter wereld
Met online * invasies die het gevaar van je zoektocht vergroten. Of speel coöperatief door bondgenoten op te roepen om te helpen in je strijd tegen de demonen.
* Actief PS Plus-abonnement vereist voor online multiplayer.
PS5 Specifieke Functies
Verbluffende beelden
Zie de donkere, gruizige wereld van Demon’s Souls ™ tot leven komen op de PS5 ™ -console met prachtig verbeterde beelden. Spelers kunnen tijdens het spelen van Demon’s Souls kiezen tussen twee grafische modi: 4K-modus (afspelen in 4K-resolutie *) en High Frame Rate-modus (spelen met een hogere beoogde framesnelheid.) * Gameplay met 4K-resolutie vereist een compatibele 4K-tv of -scherm.
Haptische feedback
Met haptiek ligt de kracht van Demon’s Souls ™ in jouw handen, waardoor je de energie kunt voelen terwijl je donkere spreuken en heldere wonderen uitspreekt. Houd je goed vast terwijl je de ware kracht van angstaanjagende bazen en demonen ervaart, waar botsingen worden versterkt door haptische technologie.
Tempest 3D
AudioTech Meeslepende 3D-audio brengt de verschrikkingen die om elke hoek van Demon’s Souls ™ op de loer liggen tot leven. Hoor hoe je vijanden achter je sluipen, en lokaliseer vuurballen en pijlen terwijl ze naar je hoofd varen. 3D Audio dompelt je niet alleen onder in de gameplay, maar versterkt de geloofwaardigheid van de wereld, samen met je eigen angsten en schroom …
Snel laden
Demon’s Souls ™ is een game die is gemaakt om snel te laden. De dood is een onvermijdelijk onderdeel van je ervaring, maar met snel laden kun je snel weer in actie komen.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop