Aanbieding!

Cave Digger 2 : Dig Harder (PSVR2 Required)

29,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300250394230 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De speler is een goudzoeker die zijn avontuur begint in een schijnbaar verlaten kamp met als doel waardevolle spullen uit de grotten te halen, om ze in te ruilen voor nieuwe gereedschappen, upgrades en locaties om hun verkenning van de grens vooruit te helpen. Om de geheimen van de vallei te onthullen, volgt de speler de broodkruimels die zijn achtergelaten door een eerdere ontdekkingsreiziger die alleen bekend staat als Clayton. Het verhaal heeft meerdere eindes, die elk een andere kant ervan onthullen.
Hulpmiddelen en vooruitgang
Bereid je voor met de tools die je leuk vindt en verken de steeds veranderende grotten die voor je liggen. Wissel je buit in voor geld om uitrusting te kopen. Met nieuwe gadgets en upgrades ben je klaar om naar nieuwe locaties te gaan en dieper de bergen in te gaan dan welke avonturier dan ook. Of dat is tenminste wat de Merchant Trading Company zou vertellen als ze je hun uitrusting verkopen… Maar pas op! Je bent niet alleen. Het is ook goed om een six-shooter in de buurt te houden voor het geval dat.
Verhaal
De grens heeft zijn mysteries en verbergt ze goed. Treed in de voetsporen van de schatzoeker Clayton en ontdek de vreemde geschiedenis van de vallei en de grotten beneden. Verken oude mijnen, nautische grotten, ruïnes van een oude beschaving en vind de pagina’s van een verhaal over hebzucht, eldritch macht en geheimen voorbij ruimte en tijd. Wie de mysterieuze Clayton was en wat hij deed in de Valley wordt uiteindelijk duidelijk, maar is het ook echt het einde?
Het verhaal van Claytons verkenning van de Vallei wordt verteld in stripboekvorm in het spel. Cave Digger 2 heeft ook veel verborgen eindes, die elk een nieuwe kant van het verhaal laten zien.
Coöp-multiplayer
Je kunt een groep van maximaal 4 spelers verzamelen. Jouw rol in het opgravingsteam is helemaal aan jou! Zolang iedereen meer dan zijn gewicht in goud terug naar de oppervlakte trekt, wordt u rijkelijk betaald in officiële Merchant Dollars uitgegeven door de Merchant Trading Company (niet erkend als wettig betaalmiddel buiten de Merchant Trading Company). Co-op ondersteunt openbare crossplay-matchmaking en uitnodigingen voor privégroepen. De aanpassingsmogelijkheden van de speler variëren van kleding tot gezichten tot hoeden.

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop