Aanbieding!

Bloodrayne Betrayal: Fresh Bites (Limited Run Games)

Oorspronkelijke prijs was: €54,99.Huidige prijs is: €44,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300257413189 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Brimstone Society heeft Rayne opgeroepen voor een laatste missie om een groep soldaten naar een gigantisch ondergronds kasteel te leiden om te strijden tegen niemand minder dan haar eigen vader, Kagan. Wanneer haar escorte niet effectief blijkt te zijn tegen de bovennatuurlijke krachten van Kagan, is het aan Rayne om te rennen, springen, snijden en zich een weg te banen door gruwelijke vijanden, dodelijke vallen, lastige platformsecties en gruwelijke bazen. Het is Rayne’s laatste baan – zal ze ‘het huis schoonmaken’ of zichzelf zes voet onder de grond vinden?
De oorspronkelijke ontwikkelaar WayForward heeft zijn klassieke 2D hack ‘n slash-platformgame uit 2011 geüpgraded met beelden met hoge resolutie, moderne functies en geheel nieuwe voice-acting uitgevoerd door de originele BloodRayne-castleden Laura Bailey (Rayne) en Troy Baker (Kagan). Bloodrayne Betrayal: Fresh Bites distilleert de beste delen van de BloodRayne-serie tot een bloederig, zenuwachtig, actievol 2D hack ‘n slash-avontuur door vijftien uitdagende fasen.
KENMERKEN
GLOEDNIEUWE STEMACTIES
Gloednieuwe A-List stemacteren: originele BloodRayne-castleden Laura Bailey en Troy Baker hernemen hun rollen als Rayne en Kagan – naast getalenteerde stemacteurs Todd Haberkorn en Patrick Seitz – om de originele geschreven dialoog nieuw leven in te blazen.
VERBETERDE BEELD
Scherpe beelden en geplette bugs maken Fresh Bites de ultieme Bloodrayne Betrayal-ervaring.
NIEUWE MOEILIJKHEIDSOPTIES
Speel met een nieuw uitgebalanceerde moeilijkheidsgraad die is afgestemd op een leuke en boeiende ervaring, of zet je tanden in de straffende originele moeilijkheidsgraad als je op zoek bent naar een keiharde uitdaging.

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop