Aanbieding!

Biomutant

Oorspronkelijke prijs was: €39,99.Huidige prijs is: €28,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300196894125 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Ervaar het ongelooflijke verhaal en de uitgestrekte wereld van BIOMUTANT® op PlayStation®5! Nu nog soepeler en mooier dan ooit met ultrasnelle laadtijden, native 4K-resolutie, HDR-ondersteuning en tot 60 fps. Kies uit drie verschillende grafische modi:
– Quality: 30 fps bij 4K-resolutie
– Quality Unleashed: 40+ fps, gemiddeld 50-60 fps, tot 4K-resolutie
– Performance: 60 fps vergrendeld op 1440p
BIOMUTANT® op de PS5™ ontketent niet alleen framerates, maar ook de kracht van de DualSense™. Dompel je nog meer onder in de game met haptische feedback, adaptieve triggers, motion control en speakergeluiden. Bovendien bieden de exclusieve Activity Cards van PlayStation ook verschillende manieren om direct terug in BIOMUTANT® te duiken. Als je de PlayStation®4-versie al hebt, kun je zonder kosten upgraden naar deze verbeterde versie en je kunt zelfs die heerlijke PS4-opslagbestanden meenemen!’
BIOMUTANT is een open-world, post-apocalyptisch RPG met een kungfu-thema, met een uniek gevechtssysteem dat melee en schietwerk combineert met mutantvaardigheden. Het land wordt geteisterd door een plaag, en de levensboom druipt dood en verderf. De stammen zijn verdeeld. Verken een wereld in beroering en bepaal haar lot. Breng je verlossing of verwoesting?
Kenmerken:
– Beleef ultieme bewegingsvrijheid terwijl je schiet, slaat en mutantkrachten gebruikt.
– Pas je genetische opmaak aan om je uiterlijk te veranderen met mutaties als klauwen en stekelige staarten.
– Verken een levendige open wereld te voet of per mech, jetski, luchtballon of een van de unieke rijdieren in de omgeving.
– Combineer verschillende onderdelen om je eigen snij-, steek- en beukwapens, revolvers, geweren, shotguns en meer te maken.
– Een verteller vertelt je verhaal terwijl je het beleeft, maar jouw acties en keuzes bepalen hoe je verhaal afloopt.

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop