Aanbieding!

Babylon’s Fall

12,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300220765511 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Let op: Square Enix stopt de online service voor Babylon’s Fall op 28 februari 2023, waarna het spel niet meer speelbaar is.
Let op: internetverbinding en Playstation Plus abonnement vereist.
Ervaar de kenmerkende gevechten van de veelgeprezen ontwikkelaar PlatinumGames in BABYLON’S FALL met maximaal 3 andere spelers of neem het alleen op tegen de Toren van Babel, in deze nieuwe coöperatieve actie-RPG.
Nadat de Babyloniërs waren omgekomen, bleef alleen hun grote toren ‘The Ziggurat’ over. Nu is er een nieuw rijk gekomen om zijn ruïnes te plunderen en zijn legendarische schatten te ontdekken. Werk samen met andere Sentinels, onwillige onderdanen die onder dwang Gideon Coffin hebben geïmplanteerd, relikwieën die de weinige overlevenden ongeëvenaarde krachten verlenen.
Kies je speelstijl uit meerdere, gevarieerde wapentypes, elk met hun eigen specifieke vaardigheden en capaciteiten. Pas je uitrusting aan om op elk moment tot 4 wapens te kunnen gebruiken.
Verken een rijke fantasieomgeving die is geïnspireerd op middeleeuwse olieverfschilderijen.
Stijg op naar grootsheid terwijl je de dreigende Toren van Babel beklimt en de legendarische schatten ontdekt. Alleen door de krachten van je Gideon Coffin te beheersen, ontgrendel je je ware potentieel en word je sterk genoeg om de top te overleven en de geheimen te ontrafelen die je te wachten staan.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop