Aanbieding!

Atari Mania

Oorspronkelijke prijs was: €34,99.Huidige prijs is: €28,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300528288813 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Atari Mania, een wilde reis door de geschiedenis van videogames, is een microgamecollectie verpakt in een hilarisch retro-gedreven verhaal van verkenning en verrassing.
Je speelt als de Caretaker van de Atari Vault, de opslagplaats van klassieke Atari-spellen. Op een nacht verschijnt er een dode pixel en al snel breekt alles los!!
Bekende en geliefde games beginnen te vervormen, te muteren en te combineren in een reeks steeds gekkere uitdagingen. Het is aan jou om de pixels en andere verrassende schurken terug te vechten en de orde in de kluis te herstellen!
Leid Itorah door een fantastische wereld die wordt bewoond door vreemde gemaskerde wezens.
De mensheid is verdwenen en Itorah lijkt de laatste van haar soort te zijn! Om haar verleden bloot te leggen zal ze haar luidruchtige bijl moeten oppakken en zich een weg moeten banen door weelderige bossen, gevaarlijke tempels, stormachtige kliffen en nog meer met de hand geschilderde biomen.
Hun onschuldige zoektocht naar kennis verandert al snel in een missie om deze vreemde nieuwe wereld te redden van de grootste bedreiging: een mysterieuze plaag die alles dreigt te verteren.
Manische mashups – Meer dan 150 wilde microgames verspreid over de breedte van de Atari-catalogus, van Asteroids tot Yars’ Revenge. Je vecht tegen duizendpoten met een Pong-peddel en sluipt langs Rhindle, de felste draak van Adventure!
Uitstekende verkenning – Los lastige puzzels op en gebruik hulpmiddelen om door de kluis te komen en Atari-paaseieren en trofeeën te ontdekken
Pixel-perfecte stijl – Een charmante neo-retro kunstupdate voor de klassieke Atari 2600-stijl
Personages zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien – Sta oog in oog met enkele van de beste games en personages uit de videogamegeschiedenis. Geloof ons: u zult nooit meer op dezelfde manier aan Bentley Bear denken!
Schatkamer van de geschiedenis van Atari – Verzamelobjecten zijn er in overvloed, waaronder vintage Atari-kunst, posters en handleidingen
A Chiptune Delight – Een voortstuwende, vrolijke soundtrack van retro-geïnspireerde jams

Extra informatie

Genre

Geschikt voor

Bentley

Merk

Staat

Webshop