Aanbieding!

Atari 50 The Anniversary Celebration

Oorspronkelijke prijs was: €39,99.Huidige prijs is: €28,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759301153594167 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Doe mee met het feest! Atari 50: The Anniversary Celebration neemt je mee op een interactieve reis door 50 jaar videogames.
De kern van Atari 50 zijn de interactieve tijdlijnen, die historische trivia, digitale artefacten, meer dan 60 minuten aan nieuwe interviews, documentaire beelden en speelbare games combineren tot één samenhangende ervaring. Wanneer je een spel tegenkomt in de Tijdlijnen, kun je het meteen spelen zonder je plaats te verliezen.
De enorme selectie van meer dan 100 games omvat zeven verschillende platforms: Arcade, 2600, 5200, 7800, Atari 8-bit computers en, voor het eerst op moderne consoles, Atari Lynx en Jaguar! Speel klassiekers zoals Tempest 2000, Asteroids en Yars’ Revenge, of duik in wat diepere delen.
Achter elke game zitten de verhalen van Atari, wat er gebeurde bij het bedrijf en wat er in de creatie van de games en de hardware waarop ze draaiden, allemaal verteld door de mensen die er waren.
Bevat ook zes nieuwe games:
Swordquest: AirWorld – Ja, je leest het goed: na bijna 40 jaar wachten heeft het team van Digital Eclipse een nieuw item in de legendarische Swordquest-serie gecreëerd, geïnspireerd op de ontwerpconcepten van de originele Swordquest-bedenker Tod Frye. Wie zal de eerste zijn die zijn mysteries oplost en uiteindelijk de zoektocht voltooit?
Haunted Houses – Het originele ‘survival horror’-spel voor de Atari 2600 krijgt een modern 3D-voxel-gebaseerd vervolg, met meer huizen, meer spookachtige situaties en meer urnen.
VCTR-SCTR – Deze mashup-viering van het vectortijdperk van gaming combineert de gameplay van Asteroids, Tempest en andere op vectoren gebaseerde arcadeklassiekers in een enkele, continue uitdaging.
Neo Breakout – Een geweldige en verslavende competitie voor twee spelers die de beste eigenschappen van Breakout en Pong combineert met een moderne grafische stijl.
Quadratank – Het eerste nieuwe deel in de klassieke Tank-serie sinds 1978 combineert functies uit de originele games met plezier voor vier spelers in team- of free-for-all-modi.
Yars’ Revenge Reimagined – Het meesterwerk van de Atari 2600 krijgt een geheel nieuwe look. Wissel op elk moment tussen originele en moderne afbeeldingen!

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop