Aanbieding!

It Takes Two – Nintendo Switch (5030942124941)

41,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 3545201218736865 Categorie:

Beschrijving

Begin aan de gekste reis van je leven in It Takes Two, winnaar van meer dan 90 prijzen waaronder Game of the Year in 2021 – nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch. Dit genre-overstijgende platformavontuur is puur gemaakt voor co-op, dus nodig een vriend uit om gratis mee te doen met de Friend’s Pass en werk samen aan een enorme verscheidenheid aan vrolijk ontwrichtende gameplay-uitdagingen.
Speel als het botsende koppel Cody en May, twee mensen die door een magische spreuk in poppen zijn veranderd. Gevangen in een fantastische wereld waar het onvoorspelbare om elke hoek schuilt, moeten ze samenwerken om hun geliefde dochter Rose te herenigen. Maak je in elk nieuw level unieke en samenhangende karaktervaardigheden eigen. Help elkaar door een overvloed aan onverwachte obstakels en lachwekkende momenten. Schop gangster-eekhoorns tegen hun harige staart, bestuur een onderbroek, ben DJ in een bruisende nachtclub en bobslee door een magische sneeuwbol. Omarm een oprecht en hilarisch verhaal waarin verhaal en gameplay verweven zijn in een unieke metaforische ervaring. Tijdens deze wilde en wonderbaarlijke rit is maar één ding zeker: samen zijn we beter.
It Takes Two is oorspronkelijk ontwikkeld door de bekroonde studio Hazelight, de marktleider op het gebied van coöperatief spelen, en is voor de Nintendo Switch ontwikkeld door Turn Me Up Games, een veteraan studio gespecialiseerd in Nintendo Switch Ports.
Kenmerken:
-Nieuw voor Nintendo Switch: Het avontuur waar fans van houden is geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch! Jij en een vriend kunnen couch co-op spelen met een paar joy-cons of een controller per speler, lokaal draadloos spelen door twee Nintendo Switch-consoles met elkaar te verbinden, of online co-op spelen met een andere Nintendo Switch-speler met behulp van Friend’s Pass.
– Pure co-op perfectie: Nodig een vriend uit om gratis mee te doen met Friend’s Pass en beleef een spannend avontuur puur voor twee. Kies voor co-op op de bank of online met split-screen play, en sta voor steeds veranderende uitdagingen waarbij samenwerken de enige manier is om vooruit te komen.
– Gelukkige disruptive gameplay: Van op hol geslagen stofzuigers tot superieure liefdesgoeroes – met It Takes Two weet je nooit wat je te wachten staat. Vol met genreoverstijgende uitdagingen en nieuwe personagevaardigheden om in elk level onder de knie te krijgen, ervaar je een metaforische samensmelting van gameplay en verhaal die de grenzen van interactieve storytelling verlegt
– Een universeel verhaal over relaties: Ontdek een ontroerend en hartverwarmend verhaal over de uitdagingen om met elkaar om te gaan. Help Cody en May hun verschillen te overwinnen. Ontmoet een diverse cast van vreemde en vertederende personages. Bundel je krachten en ga op een avontuur dat je zult koesteren – samen!

Extra informatie

Webshop