Instant Sports All-Stars

29,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759301146908361 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Het is tijd om je Amerikaanse droom te leven…
In INSTANT SPORTS All-Stars kun je verschillende feelgood-sporten spelen waarmee je de hele Amerikaanse cultuur kunt ontdekken. In INSTANT SPORTS All-Stars kan iedereen gemakkelijk spelen door simpelweg te bewegen met de motion-gaming van de Nintendo Switch™. Je kunt ook op de reguliere manier spelen op zowel Nintendo Switch als PlayStation 5 via de knopmodus!
Kenmerken:
– Beleef Amerika door 8 sporten en activiteiten… Honkbal, Amerikaans voetbal, hockey, basketbal, bowlen, schieten en voetbal… En vergeet de Burger Tower niet! Probeer op elk gebied de beste te zijn!
– 3 omgevingen – de warme sfeer van een stadion, de energie van de stad en de hitte van het westen… – om je plezier te verdrievoudigen! Reis zonder zelfs maar van je bank te komen… maar doe toch wat ‘oefening’!
– 24 manieren om het plezier te vergroten! Specifieke regels voor elke activiteit in elke omgeving maken van elke sportsessie een echte ontdekking!
– Droom tot 4 spelers: Instant Sports All-Stars is uiterst eenvoudig te spelen met vereenvoudigde bediening of zelfs motion-gaming op Nintendo Switch™. Van je kleine broertje tot je grootmoeder tot je vrienden, iedereen kan INSTANT SPORTS All-Stars spelen en INSTANT plezier hebben!
– Een heleboel verzamelobjecten om je personage aan te passen: hoeden, topjes, broekjes en meer… Geen ruimte voor fashion faux pas!

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop