PlayStation TV

149,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759301665107470 Categorie: Tag:

Beschrijving

SONY COMPUTER ENTERTAINMENT INTRODUCEERT PLAYSTATIONTV VOOR NOORD-AMERIKA, EUROPA EN PAL-REGIO
Betaalbaar systeem biedt toegang tot breed aanbod PlayStation-content; beschikbaar in het najaar vanaf EUR 99
Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) heeft vandaag PlayStationTV (PS TV) gentroduceerd, een betaalbaar entertainment systeem waarmee gebruikers eenvoudig kunnen genieten van een scala aan game content en PlayStation4 (PS4TM) remote play op hun televisie thuis. PS TV is leverbaar in Black en zal dit najaar beschikbaar komen in Noord-Amerika, Europa en de PAL-regio tegen een adviesprijs van slechts EUR 99 voor een losstaand systeem.
Dit product is in Japan en andere regios in Azi gentroduceerd als PlayStation Vita TV (PS Vita TV) op 14 november 2013, en is populair gebleken onder consumenten die zoeken naar een gebruiksvriendelijk gaming systeem. Sinds zijn introductie is PS TV gevolueerd door middel van systeemsoftware-updates en contentverbeteringen. PS TV beschikt over dezelfde chipsets en systeemsoftware als het PlayStationVita (PS Vita) draagbare entertainment systeem en is met 6,5 10,5 cm de kleinste van alle PlayStation-platforms voor gebruik met een tv. In reactie op de vraag van gebruikers in Noord-Amerika, Europa en de PAL-regio introduceert SCE het systeem met een nieuwe naam en kleur, en levert het entertainmentervaringen die alleen mogelijk zijn op PS TV.
De belangrijkste kenmerken van het PS TV-systeem zijn:
PlayStation 4 Remote Play
Net als de PS Vita ondersteunt PS TV PS4 Remote Play en de Wireless Controller (DUALSHOCK 3 of DUALSHOCK 4). Hiermee kunnen PS4-gebruikers in de woonkamer doorgaan met gamen op een PS TV-systeem in hun slaapkamer. PS4-gebruikers kunnen ook genieten van de meeste PS4-games op PS TV met een uitstekende besturingskwaliteit, net alsof ze de game op hun PS4-systeem spelen*1.
PlayStation3 (PS3)-games door middel van PlayStationNow
PS TV-gebruikers hebben toegang tot de PlayStationNow open beta service die eind dit jaar beschikbaar zal komen in Noord-Amerika en later in Europa en de PAL-regio. PS TV-gebruikers kunnen eenvoudig genieten van PS3-games via streaming en de Wireless Controller (DUALSHOCK3 of DUALSHOCK4).
Grote line-up van softwaretitels via download of gamekaarten
PS TV biedt een grote line-up van meer dan 1000 softwaretitels*2 bestaande uit bepaalde PS Vita-games, PSP (PlayStation Portable)-games en PS One-klassiekers, waaronder games zoals Disney Infinity: Marvel Super Heroes (Disney Interactive), Minecraft (Mojang/4J Studios), God of War: Collection (SCE WWS) en Killzone Mercenary (SCE WWS). Gebruikers kunnen al deze games spelen met de Wireless Controller (DUALSHOCK3 of DUALSHOCK4). Gebruikers kunnen games rechtstreeks downloaden naar het systeem vanuit de PlayStationStore, of een game laden door een PS Vita-gamekaart in het apparaat te plaatsen.
Leuke en unieke kenmerken van PS TV:
PS TV-gebruikers kunnen gamen met PS Vita-gebruikers door middel van een lokale draadloze Ad Hoc-modus.
Er kunnen twee DUALSHOCK3- of DUALSHOCK4-controllers worden verbonden met PS TV, zodat gebruikers multiplayergames kunnen spelen van PS One-klassiekers.
PS TV biedt gebruikers toegang tot films en tv-series in de PlayStationStore*3.
PS TV-gebruikers hebben toegang tot dezelfde services als op hun PS Vita-systeem*4, zoals PlayStationPlus.
Videos of fotos op de Memory Card of videos die worden afgespeeld in de Browser van het PS Vita-systeem kunnen eenvoudig worden overgezet op PS TV zodat ze op het grote tv-scherm bekeken kunnen worden*5.
Tijdens het overzetten kan PS Vita worden gebruikt als afstandsbediening met de videospeler-app.
SCE blijft de entertainmentwereld op het PS TV-platform uitbreiden door zijn services en kenmerken verder te verbeteren.
*1 Games die PlayStation Camera vereisen kunnen niet worden gespeeld.
*2 Gegevens van juni. Omvat PS Vita-games, PSP (PlayStationPortable)-games, PS One-klassiekers (PlayStation-games). Omdat PS Vita is uitgerust met speciale kenmerken die niet worden ondersteund op DUALSHOCK3 of DUALSHOCK4, zoals touchscreen, achter-touchpad, bewegingssensoren, camera, elektronisch kompas en microfoons, zijn niet alle PS Vita-games speelbaar op PS TV. Ondersteunde titels kunnen per land of regio verschillen.
*3 Gebruikers dienen over een SEN-account te beschikken om content te downloaden uit de PlayStationStore.
*4 near, Map, Welcome Park en PS3 remote play-kenmerken zijn niet ondersteund.
*5 Het PS TV-systeem en PS Vita-systeem moeten met hetzelfde netwerk verbonden zijn. Sommige filmbestanden kunnen niet worde overgezet of afgespeeld, afhankelijk van netwerkomgeving of videoformaat. Uit de PlayStationStore gedownloade videos kunnen niet worden overgezet tussen apparaten. PS TV en PS Vita dienen over de recentste systeemsoftware te beschikken.
PlayStationTV (PS TV) Product Outline
Product name PlayStationTV (PS TV)
Logo
Color Black
Product code VTE-1000 Series
Release date This Fall (North America and Europe)
Recommended retail price USD $99 (standalone) $139 (bundle), 99
External dimensions Approx. 65.0 105.0 13.6 mm (length height thickness)
Mass Approx. 110g
CPU ARM Cortex-A9 core (4core)
GPU IMG SGX543MP4+
Main slots and connectors – PlayStationVita card slot
– Memory card slot
– USB connector (USB 2.0 Type A)
– HDMI output port (HDMI-CEC)
– LAN port (10BASE-T, 100BASE-TX)
Wireless communication – IEEE 802.11b/g/n (n=11) (Wi-Fi)
– Bluetooth 2.1EDR (A2DP,AVRCP,HSP,HID)
Internal memory card 1GB
AV output 720p, 1080i, 480p
Sound output LPCM 2ch
Power AC adaptor: DC 5V
Maximum rated power consumption Approx. 2.8W
Included (standalone) – PlayStationTV 1
– HDMI cable 1
– AC adaptor 1
– Power cord 1
– Printed materials 1
* DUALSHOCK3 or DUALSHOCK4 Wireless Controller and USB cable are required to enjoy this product.
* The internal memory card contains space that is available for users and space that is reserved for the system, therefore the actual space that is free for users is smaller than the total space stated in this document.
* Design and specifications are subject to change without notice.

Extra informatie

Merk

Staat

Webshop