PlayStation 4 Pro 1TB Death Stranding Limited Edition

399,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300020975436 Categorie: Tag:

Beschrijving

Inhoud:
– Death Stranding Limited Edition PS4 PRO 1TB
– Death Stranding Limited Edition Dual Shock 4 V2 Controller
– Death Stranding
PS4 ™ PRO
Experience 4K-TV Gaming & More
Het meest geavanceerde PlayStation®systeem ooit. PS4 ™ Pro is ontworpen om je favoriete PS4 ™ -games meer kracht toe te voegen voor grafische beelkwaliteit, prestaties of functies voor je 4K HDR-tv of 1080p HD-tv. Klaar om een hoger niveau te bereiken?
– 4K-TV Gaming – PS4 Pro voert gameplay uit naar uw 4K-TV. Veel games, zoals DEATH STRANDING, zijn geoptimaliseerd om er verbluffend scherp en gedetailleerd uit te zien wanneer ze worden gespeeld op een 4K-tv met PS4 Pro.
– Meer HD-vermogen – Voor verbeterde games voor HD-TV kunnen spelers profiteren van verbeterde beeldhelderheid, snellere beeldsnelheden en andere verbeteringen.
– HDR-technologie – Met een HDR-tv geven compatibele PS4-games een ongelooflijk levendig en levensecht kleurenbereik.
– 4K Entertainment – Stream 4K video’s, films en shows naar je PS4 Pro. *
DEATH STRANDING
Tomorrow Is Your Hands
Van de legendarische game-maker Hideo Kojima biedt een geheel nieuwe, genre-tartende ervaring voor de PlayStation®4.
Sam Bridges moet een wereld trotseren die volledig is getransformeerd door Death Stranding. Met de losgekoppelde overblijfselen van onze toekomst in zijn handen, begint hij aan een reis om de verwoeste wereld stap voor stap opnieuw te verbinden.
Met spectrale wezens die het landschap teisteren en de mensheid op het punt staat van een massale uitsterving, is het aan Sam om over het verwoeste continent te reizen en de mensheid te redden van dreigende vernietiging.
Wat is het mysterie van de Death Stranding? Wat zal Sam ontdekken? Een ongekende gameplay-ervaring biedt antwoorden en meer. Starring Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux en Lindsay Wagner.

Extra informatie

Merk

Staat

Webshop