Sony HT-A5000

Sound Field Optimalization stemt het geluid van de soundbar af op de ruimte.Geniet van muziek in hoge kwaliteit dankzij de ondersteuning van Hi-res audio.Dankzij de ingebouwde wifi koppel je eenvoudig je smartphone of andere speakers aan de bar.Zonder achterspeakers maak je geen gebruik van Sony’s 360 Spatial Sound Mapping technologie.

753,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 10812200275362013 Categorie: Tag:

Beschrijving

Speel de hoofdrol in je favoriete films en series met de Sony HT-A5000. Deze 5.1.2 kanaals soundbar maakt gebruik van Sound Field Optimalization. Deze technologie stemt het geluid af op de ruimte waarin de soundbar staat, waardoor je het geluid in iedere hoek van de kamer goed hoort. De ingebouwde woofer zorgt voor een diepe bas, terwijl de 2 tweeters zorgen voor heldere hoge tonen. Luister je graag naar muziek? De soundbar ondersteunt Hi-res audio waarmee je geniet van muziek in hoge kwaliteit. Via wifi koppel je meerdere speakers of je smartphone gemakkelijk aan de soundbar. Je geniet van een optimale game-ervaring dankzij 4K/120 passtrough.
Breid de soundbar uit met achterspeakers om van 360 Spatial Sound Mapping te genieten. Hiermee stem je audio af op de ruimte en ben jij het middelpunt van het geluid.

Extra informatie

Merk

Staat

Webshop