Samsung HW-S801D Wit 3.1.2 kanalen

749,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900676763290 Categorie: Tag:

Beschrijving

Superslank ontwerp
Het superslanke ontwerp past perfect bij een TV aan de muur
Dit minimalistische, slanke ontwerp is ideaal voor wandmontage en vormt een harmonieus geheel met je interieur.
Draadloze Dolby Atmos
Draadloze Dolby Atmos bij Samsung TV’s
Het objectgebaseerde audioformaat Dolby Atmos is draadloos geïntegreerd in Samsung Soundbar. Ervaar het ultieme 3D-geluid en voel iedere beat, terwijl je wordt omringd door geluid.
Echt 3.1.2ch-geluid
Ervaar meeslepend geluid van bovenaf met 2 opwaarts gerichte kanalen
3 kanalen, 1 subwooferkanaal en 2 naar boven gerichte kanalen staan garant voor een complete audiobeleving en een meeslepende entertainmentervaring.
Q-Symphony
TV en Soundbar in perfecte harmonie
Dankzij de Q-Symphony-technologie kunnen de speakers van de TV en de Soundbar samenwerken voor de perfecte geluidssynergie, waarbij door AI geoptimaliseerd geluid uit alle kanalen te horen is.
Ontdek wat het geluid van deze Soundbar zo meeslepend maakt
Deze Ultra Slim Soundbar heeft naar voren gerichte speakers ? en naar boven gerichte speakers ? – evenals een subwoofer met een 8” passieve radiator ? en een 6.5” woofer ? voor krachtig meeslepend geluid van alle kanten.
SpaceFit Sound Pro
Nauwkeurig gekalibreerd geluid voor jouw ruimte
Met SpaceFit Sound Pro wordt SpaceFit Sound nog beter. De Soundbar meet de akoestiek van de ruimte nu zelf en stemt het geluid hierop af, en combineert de optimale helderheid en het meeslepende geluid met een optimaal basgeluid.
Adaptive Sound
Geoptimaliseerd geluid voor iedere scène
Adaptive Sound optimaliseert het geluid automatisch voor bepaalde audio, en zorgt zo voor duidelijk verstaanbare dialogen en gedetailleerde geluiden afhankelijk van de content en het volume.
Active Voice Amplifier (AVA)
Vang elk woord op zonder afleiding
Mis niets in drukke omgevingen. De Active Voice Amplifier versterkt dialogen en past deze aan wisselende geluidsniveaus aan, zodat je geen enkel woord mist.
Samsung Audio Lab
Ontwikkeld door experts op het gebied van geluidsinnovatie
Getest en afgestemd in ons California Audio Lab, waar onze vooraanstaande audio-engineers de meest geavanceerde akoestische technologieën ontwikkelen voor een perfect kamervullend geluid.+H65
HDMI eARC
Een perfecte geluidservaring
Ondersteunde HDMI eARC-technologie zorgen voor een perfecte geluidservaring. Verbind gameconsoles en UBD-spelers via je TV naar je Soundbar en geniet van een pure 3D-surround sound zoals Dolby Atmos. Zo komt geluid pas echt tot zijn recht.
Voice Assistant & muziekstreaming
Stream je favoriete muziek en bedien je apparaat met spraakbesturing
Bedien je Soundbar met je stem via een apparaat met Alexa of een apparaat met Google Assistant en Chromecast.
Je kunt Chromecast gebruiken om je favoriete muziek te streamen. Ook kun je via AirPlay geluid afspelen door op het AirPlay-icoon op je Apple-apparaat te tikken. Met Apple AirPlay kun je vanaf je iPhone of iPad je favoriete nummers en podcasts afspelen.
AirPlay
Stream je favoriete muziek
Met Apple AirPlay kun je vanaf je iPhone of iPad je favoriete nummers en podcasts afspelen. Tik op het AirPlay-icoon op je Apple-apparaat om je apparaat te verbinden met je Soundbar.
Tap Sound
Tik om te verbinden
Zet je mobiele geluid moeiteloos over op je Soundbar met één tik en geniet van prachtig Soundbargeluid.
Game Mode Pro
Ga helemaal op in je game met dynamisch geluid
Ga helemaal op in je game dankzij krachtig 3D-geluid. Je Soundbar optimaliseert het geluid automatisch voor games wanneer een gameconsole verbonden is met de Samsung TV. Het geluid wordt zelfs aangepast aan het gamegenre in de Samsung Gaming Hub.
SmartThings App
Compatibel met de SmartThings-app
Verbind je geluidsapparatuur met de SmartThings-app via Wi-Fi en bedien eenvoudig de geluidsinstellingen en Group Play-functie vanaf je mobiele telefoon. Met SmartThings heb je toegang tot Voice Assistant en muziekstreaming, waardoor je handsfree muziek kunt afspelen.
One Remote Control
Slechts één afstandsbediening
Met de afstandsbediening van je Samsung TV bedien je niet alleen de TV maar ook de belangrijkste Soundbarfuncties, zoals de aan-uitknop, het volume en de verschillende geluidseffecten.
Draadloze TV-verbinding
Verbind je Soundbar draadloos met je TV
Verbind je Soundbar via Wi-Fi of Bluetooth met je Samsung TV in slechts een paar stappen. Beeld en geluid komen perfect samen voor een optimale kijkervaring.
Compatibel met draadloos surroundgeluid
Breid je surroundgeluid uit en profiteer van meer features
Met de draadloze achterspeakers[1] kun je je Soundbar eenvoudig uitbreiden tot een ware bioscoopervaring. Ook kun je kiezen uit meer geluidsmodi met achterspeakers, zoals Private Rear Sound en Sound Grouping.
Ultra Slim Soundbar Cover
Een stijlvolle nieuwe look voor je Soundbar
Geef je Soundbar een make-over met de Ultra Slim Soundbar Skin. Kies een stijl die past bij je Samsung TV voor de perfecte harmonieuze uitstraling.

Extra informatie

Merk

Webshop