Samsung HW-Q930D/XN (2024)

1.099,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900673027925 Categorie: Tag:

Beschrijving

Breng de complete bioscoopervaring naar huis met de Samsung HW-Q930D (2024) surround sound set. Deze set komt met een soundbar, een subwoofer en achterspeakers, waardoor je volledig wordt omgeven door geluid en diepe bassen. De soundbar beschikt over 4 omhoog gerichte speakers die een indrukwekkende True Dolby Atmos ervaring bieden, waardoor je kunt genieten van ruimtelijk geluid dat films en series levensecht maakt.
Met de SpaceFit Sound Pro functie scant de soundbar de ruimte om het geluid optimaal aan te passen aan de kamer, waardoor je overal in de ruimte een vol geluid ervaart. Je kunt gemakkelijk je favoriete Netflix-series of Spotify-afspeellijsten streamen via Chromecast. Met de Party Play functie kunnen zowel de soundbar als de speakers dezelfde muziek afspelen, waardoor iedereen in de kamer van de muziek kan genieten.
Plus- en minpunten
Pluspunten:
* Transformeer je kijkervaring met een complete surround sound set, waardoor je volledig opgaat in je favoriete films en series.
* True Dolby Atmos biedt een meeslepende audio-ervaring met ruimtelijk geluid, waardoor je je middenin de actie waant.
* SpaceFit Sound Pro optimaliseert het geluid voor elke ruimte, waardoor je overal kamervullend geluid ervaart.Minpunten:
* De soundbar is ontworpen om perfect onder televisies vanaf 50 inch te passen, maar bij kleinere televisieformaten kan de soundbar breder zijn dan je tv, wat een minder strakke uitstraling kan geven.

Extra informatie

Diameter

50 inch (127 cm)

Merk

Webshop