Samsung HW-B650D/XN (2024)

299,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900673027924 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dolby Audio / DTS Virtual:X
Dolby Audio en DTS Virtual:X technologie zorgen voor 3D surround sound, en geven een gevoel van hoogte dankzij geavanceerde audioverwerkingstechnieken.
Geïntegreerde middenspeaker
Geniet van kristalhelder geluid en mis geen enkel woord met Samsung Soundbar. De speciale centrale luidspreker versterkt gesproken woord, zodat elk gesprek luid en duidelijk overkomt.
Subwoofer met Bass Boost
Geef je favoriete beats nog wat extra bas met de Bass Boost-modus. Het rijkere, diepere basgeluid van je draadloze subwoofer kun je daadwerkelijk voelen.
Adaptive Sound
Adaptive Sound optimaliseert het geluid automatisch voor bepaalde audio, en zorgt zo voor duidelijk verstaanbare dialogen en gedetailleerde geluiden afhankelijk van de content en het volume.
Voice Enhance
Versta ieder woord in je favoriete series en films luid en duidelijk. Voice Enhance versterkt het stemgeluid en optimaliseert de EQ-instellingen, zodat niets je meer kan ontgaan.
HDMI
Op de HDMI-poort in je Soundbar kun je een extern apparaat aansluiten en het rijke geluid in dezelfde uitstekende kwaliteit afspelen.
Bluetooth® Multi Connection
Sluit via Bluetooth twee smartphones tegelijkertijd aan op je Soundbar en switch tussen de playlists op de verschillende apparaten.
Game Mode
De geluidsinstellingen worden automatisch geoptimaliseerd voor gamen, je hoeft alleen maar in te pluggen en af te spelen. De overspraakdemping zorgt er bovendien voor dat je precies weet waar je vijand zich bevindt.
Night Mode
Kijk ‘s nachts TV zonder iemand te storen. Night Mode comprimeert de lage tonen en vermindert zo het aantal decibels. Dit zorgt voor een zachter, maar nog steeds kristalhelder geluid.
One Remote Control
Met de afstandsbediening van je Samsung TV bedien je niet alleen de TV maar ook de belangrijkste Soundbarfuncties, zoals de aan-uitknop, het volume en de verschillende geluidseffecten.
Bluetooth® TV-aansluiting
Heb je ook zo’n hekel aan al die losse kabels en snoeren? Sluit je Soundbar via Bluetooth aan op je TV en geniet voortaan draadloos van je favoriete content.
Compatibel met draadloos surroundgeluid
Met de draadloze achterspeakers[1] kun je je Soundbar eenvoudig uitbreiden tot een ware bioscoopervaring. Ook kun je kiezen uit meer geluidsmodi met achterspeakers, zoals Private Rear Sound en Sound Grouping.

Extra informatie

Merk

Webshop