Harman Kardon Citation Bar

Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de soundbar aan via spraakopdrachten.Voeg de soundbar toe aan het Harman Kardon multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.Je moet zelf nog een hdmi kabel aanschaffen om de soundbar op de tv aan te sluiten.De soundbar is niet te koppelen aan de Citation One voor een 5.0 of 5.1 surround opstelling. Daarvoor heb je de Citation Towers of Citation Surround nodig.

529,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 10812200236262687 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met de Citation bar breng je het geluid van jouw series, films en muziek tot leven. Dankzij een ingebouwde subwoofer komen geluidseffecten goed tot hun recht. Met de ingebouwde Google Chromecast stream je muziek vanaf streamingdiensten zoals Spotify naar deze soundbar. De bar bedien je eenvoudig spraakgestuurd of met het touch bedieningspaneel.
Koppel de soundbar via wifi of Bluetooth aan je smartphone om gebruik te maken van de Google Assistant. Zo bedien je niet alleen je muziek spraakgestuurd, maar krijg je ook antwoord van de Assistent op al jouw vragen over het weer, verkeer of je eigen agenda. Verbind de soundbar met andere Citation speakers voor een 5.1 home cinema geluidsopstelling. De geluidskwaliteit blijft gewaarborgd bij een wifi verbinding dankzij de WiSA technologie.
De soundbar verbinden met je tvGebruik voor de beste geluidskwaliteit een hdmi kabel om de soundbar met je televisie te verbinden. Deze kabel moet je zelf nog aanschaffen.

Extra informatie

Merk

Staat

Webshop