Speel met vuur

19,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 3545200577638173 Categorie: Tag:

Beschrijving

Violiste Julia Ansdell ontdekt bij toeval in een antiekwinkeltje in Rome een merkwaardig muziekstuk, de Incendio-wals. Als Julia de wals thuis in Boston voor het eerst speelt, blijkt de muziek een angstaanjagend en onverklaarbaar effect op haar driejarige dochtertje te hebben.
Vastbesloten de oorsprong en het geheim van het muziekstuk te ontrafelen probeert Julia contact te krijgen met de antiquair in Rome. Haar zoektocht leidt naar Venetië, waar ze verstrikt raakt in het web van een oppermachtige familie die haar in alles lijkt tegen te werken. En naar het Venetië van de late jaren dertig, naar een jonge Joodse violist die probeert rond te komen van zijn muziek in het fascistische Italië.
‘Als je GERRITSEN leest, bereid je dan voor op een lange nacht!’ STEPHEN KING
‘Als je eenmaal bent begonnen is het onmogelijk om dit boek nog weg te leggen. Zó fascinerend is het. Zó goed.’ DAVID BALDACCI
‘GERRITSEN speelt met verhaalwendingen, levert spanning die natrilt, en presenteert sterke hoofdpersonen.’ DE VOLKSKRANT ****
TESS GERRITSEN is arts en internationaal bestsellerauteur. Haar thrillers worden in meer dan 40 landen vertaald en hebben een miljoenenpubliek. Ze verwierf grote bekendheid met haar inmiddels succesvol verfilmde Rizzoli & Isles-thrillers als Sterf twee keer, De laatste sterft en De Mefisto Club. Ook haar andere thrillers zijn zeer populair.

Extra informatie

Merk

Webshop