Roza Rozeur, ingenieur

13,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 3545201891358493 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dit is het verhaal van Roza Rozeur, die ervan droomt om ingenieur te worden.
Vertaald door Edward van de Vendel.
Waar andere mensen een hoop troep zien, ziet Roza Rozeur inspiratie. De verlegen Roza bouwt ‘s avonds, alleen op haar kamertje, van allerlei spulletjes de meest geweldige constructies. Worstjes-op-brood-automaten, zweefbroeken, slangenverdrijvende kaasslierthoeden. Iedereen zou er van onder de indruk zijn – als ze zou laten zien wat ze gemaakt heeft. Maar omdat ze bang is om te mislukken verbergt Roza haar uitvindingen onder haar bed. Totdat haar overgroottante Roos op bezoek komt. Zij laat Roza zien dat je je voor een eerste mislukking niet hoeft te schamen – je moet er juist een feestje van maken!
Al 100 weken achtereen in The New York Times bestseller list.
‘Dit verhaal over creativiteit en doorzettingsvermogen is een genot voor iedereen van 5 jaar en (veel) ouder.’ – Science Magazine
‘Absoluut geweldig prentenboek.’ – Boing! Boing!
Andrea Beaty woont in de buurt van Chicago en is auteur van vele prijswinnende kinderboeken. David Roberts heeft al heel veel kinderboeken geïllustreerd. Hij woont in Londen. Samen maakten ze, naast dit boek, onder andere Ada Twist, Scientist en Iggy Peck, Architect – dat door Time werd uitgeroepen tot een van de beste tien kinderboeken uit 2007.

Extra informatie

Merk

Webshop