Pro-User Diamant SG3 fietsendrager + Gratis opberghoes 91735

525,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 2784100121336291 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Pro User Diamant SG3
De Pro-user Diamant is een stevige fietsendrager die geschikt is om 3 fietsen te dragen. Met een maximaal draaggewicht van 60 kg is deze drager geschikt voor 3 stadsfietsen. racefietsen. kinderfietsen of mountainbikes. Ook kunt u eventueel 2 elektrische fietsen op de drager kwijt. Let hierbij wel op het gewicht van de elektrische fietsen. deze zijn vaak zwaarder dan de ‘normale’ fietsen.
De Pro-user Diamant SG3 is er ook in de SG2 uitvoering. De SG2 (artikel: 0539390) is geschikt voor het dragen van 2 fietsen. De voorganger van de SG (Second Generation) uitvoering is de Pro-user Diamant (artikel: 0539389 ). De Diamant is in 2012 en 2014 uitgeroepen tot Beste Koop van de ANWB.
Zowel 7 en 13-polige aansluiting!
De Pro User diamant SG3 is uitgerust met een 7- en 13-polige stekker. Door deze multifunctionele aansluiting is deze drager geschikt voor nagenoeg alle trekhaken. Deze drager beschikt naast een achterlicht ook over een achteruitrijlicht en mistlicht.
Inklapbaar en kantelbaar!
De Diamant SG3 is volledig inklapbaar en kantelbaar. Wanneer u de drager niet gebruikt kunt u deze gemakkelijk in klappen tot een klein pakket. Hierdoor is hij makkelijk op te slaan en handig om te vervoeren in de kofferbak. U krijgt er ook een GRATIS opbergtas om de fietsendrager schoon en veilig op te bergen.
Ook is deze drager kantelbaar. Door middel van een handig voetpedaal onder aan de fietsendrager kunt u de Diamant SG3 snel en eenvoudig kantelen. Zo blijft de kofferbak altijd beschikbaar. Handig als u er even snel iets uit moet halen.
Gemakkelijk te monteren!
Deze fietsendrager is eenvoudig te monteren op de trekhaak door middel van een hefboom. Haal de hefboom over en de fietsendrager zit stevig op de trekhaak. Door stevige en afsluitbare frameklemmen staan de fietsen zeer stabiel en beïnvloed dit transport het rijgedrag nauwelijks. Door de klemmen is er géén belasting of kans op schade aan het crankstel van uw fietsen
Geschikt voor RMC trekhaken!
Deze Pro-User fietsendrager is geschikt vanaf charge nummer 2022XXXX voor de nieuwe RMC trekhaken. Enkel toepasbaar op de nieuwe type RMC trekhaken met de pinnen aan de zijkant. Een RMC trekhaak is speciaal ontwikkeld voor hybride en elektrische voertuigen. Met deze trekhaak mag u enkel een fietsendrager vervoeren en is het niet mogelijk een aanhanger of caravan te trekken.
Wilt u liever niet de fietsen tillen? Voor het gemakkelijk op en af rijden van de fietsen kunt u een oprijgoot* bij bestellen. Met de oprijgoot hoeft u uw fietsen niet meer op te tillen.
* Mee bestel tip: Pro-user Oprijgoot SG2/SG3 (artikel: 0539398)
Waarom de Pro-user Diamant SG3?
– Afsluitbaar met slot
– 2 jaar garantie + 1 jaar extra Winparts garantie!
– Afneembare frameklemmen
– Kantelbaar
– Multifunctionele stekker (7/13-polig)
– Anti-diefstal beveiliging
– Gratis opbergtas
– Inclusief mistlicht en achteruitrijverlichting

Geschikt voor RMC trekhaak
Geschikt voor: RMC trekhaak
Aantal fietsen: 3
Fietstype: Elektrische Fiets. Stadsfiets. Kinderfiets. Racefiets. Mountainbike
Materiaal: Aluminium. Staal
Opbergtas: Ja
Afmetingen (ingeklapt): 29 x 67 x 74 cm
Afmetingen: 115 x 67 x 74 cm
Max breedte fietsband: 5.5 cm
Afstand tussen fietsen: 21 cm
Geschikt voor framematen: 22 – 75 mm
Inklapbaar: Ja
Kantelfunctie: Voetbediening
Oprijgoot: Ja. los verkrijgbaar
Montage op trekhaak: Hefboom
Bevestiging fiets: Frame
Afsluitbaar: ja met slot
Mistlicht: Ja. mistachterlicht
Achteruitrijlicht: Ja
Stekkeraansluiting: 7-polig en 13-polig
Kantelbaar: Ja
Max gewicht: 60 kg
Gewicht drager: 21 kg
Montage: Trekhaak
Garantie: 3 jaar
Universeel toepasbaar

Extra informatie

Merk

Staat

Webshop