Affiliate Marketing en Señor Cheapo

Op Señor Cheapo wordt er gebruik gemaakt van affiliate marketing. Deze vorm van marketing vind je terug in de gehele website en shop. In het kader van duidelijkheid lees je hier wat dit precies inhoudt en hoe wij verdienen op deze site.

Affiliate marketing, wat is dat?

Affiliate marketing is een vorm van (internet)marketing waarbij webshops, websites en bloggers hun partners belonen voor het gegeneren van verkopen, kliks of leads. Dat houdt dus in dat wij als een partner aan deze bedrijven geld verdienen wanneer via hun site een product gekocht wordt. 

Hoe ziet dit op de website eruit?

Een affiliate link is een link die verwijst naar een product op een andere website. Als je op deze link klikt, dan kom je op de website van de verkopende adverteerder. Dit komt voor bij een klik op een banner, Koop producten of de bekijk knop in de vergelijkers. 

Hoe werkt het precies?

Als jij vanuit dit Señor CHeapo via een affiliate link (product, banner of vergelijker) het product koopt, ontvangen wij een kleine vergoeding. Jij als koper, merkt daar niet van omdat je niets, maar dan ook niets extra betaald. De prijzen van de producten zijn gelijk als jij direct naar de verkpopende site zou gaan. Wij krijgen alleen een vergoeding voor het promoten van het product van de shop. Er worden geen hogere prijzen aan jou doorberekend als klant. 

Señor Cheapo