Aanbieding!

vidaXL Kaptafel met kastjes LED bewerkt hout bruin eikenkleur

Oorspronkelijke prijs was: €154,99.Huidige prijs is: €147,99.

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900483241421 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze kaptafelset geeft je slaapkamer een tijdloze en verfijnde uitstraling. Hij is een geweldige aanvulling op het interieur van je slaapkamer, terwijl je ook je cosmetica binnen handbereik hebt!
* Stabiel materiaal: het bewerkte hout is van zeer hoge kwaliteit. Het heeft een glad oppervlak en is hoogwaardig, sterk, stabiel en vochtbestendig.
* Kaptafelspiegel: de kaptafel met spiegel is perfect voor je dagelijkse schoonheidsroutine. De spiegel stelt je in staat om je gezicht te verzorgen en je make-up aan te brengen!
* LED-verlichting: de kaptafel beschikt over LED-verlichting met USB, waardoor het eenvoudig is om tussen warm- en koudwit licht te wisselen. De LED-lampen bevinden zich om de spiegel en verlichten ook je schoonheid.
* Voldoende opbergruimte: de make-uptafel biedt voldoende ruimte om je make-up, sieraden en andere dagelijkse benodigdheden binnen handbereik te hebben.
* Brede toepassing: de kaptafel is geschikt voor verschillende ruimtes, zoals je slaapkamer, kleedkamer en elke andere kamer waar je hem neer wilt zetten.
WAARSCHUWING:
* dit product moet met de bijgeleverde materialen aan de wand gemonteerd worden, om eventueel kantelen/omvallen te voorkomen.
Opmerking:
* Bij elk product wordt een montagehandleiding in de doos geleverd, voor eenvoudige montage.
* Kleur: bruineiken
* Materiaal: bewerkt hout en acryl
* Afmetingen kaptafel: 60 x 40 x 140 cm (B x D x H)
* Afmetingen kaptafel: 80 x 40 x 75 cm (L x B x H)
* Levering bevat:
* 1 x kaptafel
* 1 x kaptafel
* Legal Documents:
Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je

Extra informatie

Merk

Webshop