Lenovo IdeaPad U330p – Intel Core i3-4e Generatie – 13 inch – 8GB RAM – 240GB SSD – Windows 11

105,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6186700195307945 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Lenovo IdeaPad U330p is een compacte en krachtige laptop die ideaal is voor zowel thuisgebruik als zakelijk gebruik. Met een Intel Core i3-4e generatie processor en 8GB RAM kan deze laptop moeiteloos multitasken en zware programma’s draaien. De 240GB SSD zorgt ervoor dat de laptop razendsnel opstart en bestanden snel worden geladen. Met het 13 inch beeldscherm geniet je van een scherp en helder beeld, ideaal voor het kijken van films of het bewerken van foto’s.
Wat deze Lenovo IdeaPad U330p nog aantrekkelijker maakt, is dat het een refurbished model is. Refurbished laptops zijn laptops die eerder zijn gebruikt, maar volledig zijn nagekeken, gereinigd en waar nodig gerepareerd, zodat ze weer als nieuw functioneren. Door te kiezen voor een refurbished laptop zoals deze Lenovo IdeaPad U330p, bespaar je niet alleen geld, maar lever je ook een bijdrage aan een duurzamere wereld door het hergebruiken van elektronische apparaten.
De Lenovo IdeaPad U330p wordt geleverd met het nieuwste besturingssysteem Windows 11, waardoor je profiteert van de nieuwste functies en beveiligingsupdates. Of je nu aan het werk bent, online aan het shoppen bent of gewoon lekker wilt ontspannen met een film of serie, deze laptop biedt de prestaties die je nodig hebt.
Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht van de Lenovo IdeaPad U330p is deze laptop ook zeer geschikt om mee te nemen onderweg. Of je nu in de trein zit, in een café werkt of op school aantekeningen maakt, met deze laptop heb je altijd je belangrijkste documenten en programma’s bij de hand.
Kortom, de Lenovo IdeaPad U330p is een krachtige en veelzijdige laptop die dankzij zijn refurbished status niet alleen vriendelijk is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Met zijn indrukwekkende specificaties en handzame formaat is dit de ideale laptop voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame computeroplossing.
Conditie:Zichtbaar gebruikt
Merk:Lenovo
Serie:IdeaPad
Model:U330p
Schermdiagonaal:13 inch
Touchscreen:Nee
CPU Merk:Intel
CPU Model:Core i3
CPU Generatie:4e Generatie
Dedicated Videokaart:Nee
Besturingssysteem:Windows 11
Gewicht:1.000000
Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Adapter

Extra informatie

Diameter

13 inch (33 cm)

Merk

Staat

Webshop