Marshall Major V Draadloze Bluetooth Koptelefoon – Zwart

149,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6568200200266198 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ervaar de kracht van Marshall Signature Sound met de Major V draadloze hoofdtelefoon. Voel de donderende bas, vloeiende middentonen en heldere hoge tonen, waardoor het iconische Marshall-geluid ontstaat waar muziekliefhebbers dol op zijn.
Met meer dan 100 uur draadloze speeltijd is de Major V gebouwd om je langste avonturen te doorstaan. Of je nu dagenlang onderweg bent of gewoon geniet van langere luistersessies, deze hoofdtelefoon zorgt ervoor dat de muziek blijft stromen.
De robuuste en opvouwbare constructie is ontworpen voor duurzaamheid en zorgt ervoor dat de Major V de tand des tijds doorstaat, terwijl hij gemakkelijk op te bergen is als u onderweg bent. Het opvouwbare ontwerp maakt het tot een klassieker, nu beter dan ooit voor de vijfde generatie.
Met de aanpasbare M-knop heb je de bediening binnen handbereik. Krijg direct toegang tot uw Spotify Tap, EQ-instellingen of stemassistent via de Marshall Bluetooth-app, zodat u uw geluidservaring eenvoudig kunt personaliseren.
Geen gedoe met kabels: draadloos opladen maakt het opstarten moeiteloos, zodat uw Major V-hoofdtelefoon altijd klaar is voor gebruik wanneer u dat wilt.

Extra informatie

Merk

Staat

Webshop