Blokker Airpro Strijkplank L – zwart – 120 x 42 cm – in 9 hoogtes verstelbaar – inklapbaar

89,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900632923417 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Blokker Airpro Strijkplank L is uitgevoerd in een zwarte kleur en heeft een ruim strijkoppervlak van 120 x 42 cm. Dit biedt voldoende ruimte voor het strijken van zowel kleine als grote kledingstukken. De Airpro strijkplank is verstelbaar in 9 verschillende hoogtes, variërend van 67 cm tot 97 cm, zodat iedereen de perfecte werkhoogte kan instellen. Daarnaast is deze strijkplank eenvoudig inklapbaar, waardoor hij snel en compact op te bergen is. Wanneer ingeklapt, heeft de strijkplank een afmeting van 159,5 x 44 x 6 cm.
Een opvallende eigenschap van deze strijkplank is de bijgeleverde Airpro katoenen strijkplankhoes. Deze hoes, uitgerust met bubbelfolie, schuimlaag en moltonlaag, zorgt voor een super comfortabele strijkervaring. Bovendien is de strijkplankhoes voorzien van een anti-condenslaag, waardoor er geen water ophoopt onder de plank en het werkoppervlak droog blijft. Dankzij de twee hitte-reflecterende lagen van de Blokker Strijkplankhoes Airpro gaat strijken sneller en efficiënter. Deze lagen zorgen ervoor dat de hitte beter wordt teruggekaatst naar de kleding, waardoor de strijktijd wordt verminderd en de strijkresultaten worden verbeterd.
De duurzaamheid van de strijkplank wordt gewaarborgd door het gebruik van PEFC-gecertificeerd OSB-hout voor het strijkplateau. Dit materiaal is milieuvriendelijk en zorgt voor een stevige en stabiele constructie.
Verder is de strijkplank voorzien van kinderbeveiliging voor extra veiligheid en antislipbeschermdoppen. De strijkplank is geschikt voor alle soorten strijkijzers.
Over Blokker
Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop