Tefal RK1038 Rijstkoker zwart 1,8L

89,68

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901022506706 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Tefal Classic 10-kops rijstkoker is een ideale keukenhulp voor iedereen die altijd perfecte zachte rijst wilt. Met deze automatische rijstkoker hoef je je geen zorgen meer te maken over aangebrande rijst of timing: de rijst wordt perfect gekookt en automatisch warm gehouden totdat jij klaar bent om te eten.
Met slechts één druk op de knop bereid je in een handomdraai heerlijke, zachte rijst. Dankzij de automatische warmhoudfunctie blijft je rijst op de ideale temperatuur, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als het eten wat later op tafel komt. De rijstkoker schakelt namelijk vanzelf over op de warmhoudstand zodra de rijst klaar is, zodat deze altijd warm en smakelijk blijft.
De Tefal Classic rijstkoker heeft een ruime capaciteit van 1,8 liter, genoeg om tot 10 kopjes rijst te bereiden, perfect voor zowel kleine als grote gezelschappen. Daarnaast wordt de rijstkoker geleverd met handige accessoires zoals een stoommandje, waarmee je gezonde, gestoomde gerechten kunt bereiden terwijl de rijst kookt. Zo kun je twee gerechten tegelijkertijd klaarmaken zonder extra pannen te gebruiken.
Het gebruiksgemak van deze rijstkoker wordt verder vergroot door de uitneembare binnenpan met antiaanbaklaag, die snel en eenvoudig schoon te maken is. De rijstkoker heeft een compact ontwerp, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is, zelfs in kleinere keukens.
Kenmerken
* Vermogen van 700W
* Inhoud van 1,8L
* Automatisch warmhouden
* Uitneembare binnenpan
Wat zit er in de verpakking?
* Rijstkoker
* Stomer
* Rijstspatel
* Maatbeker
* Handleiding15 jaar repareerbaar tegen eerlijke prijs via Tefal

Extra informatie

Inhoud

1,8 L

Kleur

Merk

Webshop