TurboTronic BBQ5 Elektrische Barbecue – 2-in-1 Staande Grill en Tafelgrill

149,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900682542382 Categorie: Tag:

Beschrijving

Breng jouw barbecue-ervaring naar een hoger niveau met onze veelzijdige 2-in-1 staande grill of tafelgrill. De BBQ5 van TurboTronic is voorzien van een stalen frame, een gietaluminium grillplaat met antiaanbaklaag en vier warmtestanden, waardoor het grillen van je favoriete gerechten nog nooit zo eenvoudig en plezierig was!
Alle voordelen van de 2-in-1 Barbecue – staande grill en tafelgrill
* Barbecue met 2-in-1 design: als staande grill en tafelgrill te gebruiken voor elke gelegenheid
* Snelle opwarming: bereikt de maximale temperatuur binnen 3-5 minuten met gesloten deksel
* Voorzien van grote gietaluminium grillplaat, 440 x 33 cm, met antiaanbaklaag en gemakkelijk schoon te maken
* Temperatuurbereik van 50 tot 300°C te zien via de geïntegreerde thermometer op de deksel
* Met handige zijtafel: praktisch werkoppervlak voor accessoires en voedsel
* Twee stevige wielen voor eenvoudig verplaatsenVeelzijdig grillen voor elke gelegenheidOf je nu een gezellige barbecue in de tuin organiseert of wilt grillen aan tafel, deze 2-in-1 grill biedt de flexibiliteit die je nodig heeft. Gebruik hem als staande grill voor buitengebruik of gewoon direct op tafel. Dankzij het ruimtebesparende vouwmechanisme past hij gemakkelijk in elke opstelling, wat jouw kookmogelijkheden vrijwel eindeloos maakt.
Superieure grillprestatiesDe gietaluminium grillplaat met afmetingen van 440 x 33 cm biedt een ruim, ovaal grilloppervlak dat ideaal is voor het bereiden van diverse gerechten tegelijk. De hoogwaardige antiaanbaklaag zorgt ervoor dat het voedsel niet blijft plakken en maakt schoonmaken een fluitje van een cent. Bovendien bereikt de grill een temperatuur van ca. 190°C in het midden met het deksel open, waardoor je vlees en groenten perfect worden gegaard.
Barbecue met snelle opwarmtijd en eenvoudig onderhoudMet een vermogen van 2000 tot 2400W warmt de elektrische grill binnen 3 tot 5 minuten op tot de maximale stand met het deksel gesloten. Hierdoor kun je snel aan de slag en hoef je niet lang te wachten voordat de grill klaar is voor gebruik. De verwijderbare vetopvangbak maakt het gemakkelijk om overtollige olie af te voeren zonder de grillplaat te hoeven optillen, wat het onderhoud nog eenvoudiger maakt.
Handige grillfuncties voor veel gebruiksgemakDeze grill is uitgerust met een thermostaat en controlelampje, zodat je altijd de perfecte temperatuur kunt instellen en controleren. De zijtafel biedt een praktisch werkoppervlak voor het plaatsen van grillaccessoires en voedsel, wat het koken nog handiger maakt. Bovendien is de grill voorzien van een duurzame deksel met een hittebestendige handgreep voor veilig en gemakkelijk gebruik.
Gemakkelijk te verplaatsenDankzij de twee stevige wielen is deze grill eenvoudig te verplaatsen, zodat je hem moeiteloos kunt verplaatsen naar waar je maar wilt grillen. Of je nu je grill van de garage naar de tuin rolt of van de keuken naar het terras, de mobiliteit van deze grill zorgt voor ongeëvenaard gebruiksgemak.
Veilig en betrouwbaar barbecueënMet een kabellengte van 300 cm heb je voldoende bewegingsruimte om de grill op de perfecte plek neer te zetten. Het stalen frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de antiaanbaklaag ervoor zorgt dat de grillplaat lang meegaat en gemakkelijk schoon te houden is.
Onze 2-in-1 staande grill en tafelgrill combineert veelzijdigheid, gebruiksgemak en superieure prestaties in één apparaat. Perfect voor zowel overdekt als buiten grillen, met handige functies zoals een thermostaat, controlelampje en een vetopvangbak. Upgrade jouw barbecue-ervaring vandaag nog met deze hoogwaardige grill en geniet van heerlijke, perfect gegrilde gerechten bij elke gelegenheid.
Alle specificaties
* Type barbecue: 2-in-1 staande grill en tafelgrill
* Kleur: Zwart
* Materiaal: Stalen frame
* Gietaluminium grillplaat met antiaanbaklaag
* Afmetingen grillplaat: 440 x 33 cm
* Vorm grilloppervlak: ovaal
* Temperatuurbereik open: 190°C in het midden (afwijking ±10°C)
* Temperatuurbereik gesloten: 50 tot 300°C
* Geïntegreerde thermometer
* Aantal warmtestanden: 4 niveaus
* Opwarmtijd: ca. 3-5 minuten tot maximale temperatuur (met het deksel gesloten)
* Vetopvangbak: verwijder opgevangen olie zonder de grillplaat op te tillen
* Zijtafel: praktisch werkoppervlak voor het plaatsen van grillaccessoires en voedsel
* Ruimtebesparend dankzij vouwmechanisme
* Antiaanbaklaag: gemakkelijk schoon te maken
* Verwijderbare grillplaat
* Duurzame deksel met hittebestendige handgreep
* Mobiliteit: 2 stevige wielen voor eenvoudig verplaatsen
* Met thermostaat
* Controlelampje
* Kabellengte: 300 cm
* Vermogen: 2000W – 2400W
* 200-240V~ 50/60HzAfmetingen en gewicht
* Productafmetingen: 90 x 43 x 95 cm
* Afmetingen ingeklapt: 102 x 57,5 x 39 cm
* Verpakkingsafmetingen: 95 x 42 x 22,8 cm
* Bruto gewicht: 12,4 kg
* Netto gewicht: 10,2 kg

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop