Theelichthouder dolomite Ø10xH17cm

14,35

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900010690111 Categorie: Tag:

Beschrijving

Verlicht je huis met de lantaarn dolomite met metalen handvat Ø10xH17cm Ben je op zoek naar een sfeervolle verlichting voor je huis? De lantaarn dolomite met metalen handvat Ø10xH17cm biedt de perfecte oplossing. Deze prachtige lantaarn brengt een warme ambiance in elke ruimte. Zet de lantaarn op je balkon, in je tuin of op je salontafel en geniet van de gezellige sfeer die het creëert.
Eigenschappen van de lantaarn dolomite Deze lantaarn is ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige materialen. We hebben de belangrijkste eigenschappen voor je op een rijtje gezet:
* Merk: Merkloos
* Kleur: Verschillende
* Diameter: 10 cm
* Hoogte: 17 cm
* Materiaal: Aardewerk Stijlvol en veelzijdig De lantaarn dolomite past perfect bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een modern, klassiek of boho interieur hebt, deze lantaarn voegt altijd een bijzondere touch toe. Dankzij het metalen handvat verplaats je de lantaarn eenvoudig naar elke gewenste plek. De verschillende kleuren zorgen ervoor dat je altijd een variant vindt die bij jouw smaak past.
Een uitstekende keuze Bij Massamarkt geloven we in kwaliteit en stijl. De lantaarn dolomite biedt beide. Het aardewerk materiaal is duurzaam en zorgt voor een luxe uitstraling. Deze lantaarn is niet alleen functioneel, maar ook een decoratief element dat je interieur naar een hoger niveau tilt.

Extra informatie

Merk

Webshop