HP ProBook 430 G4 – Intel Core i5-7e Generatie – 13 inch – 8GB RAM – 240GB SSD – Windows 11

169,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6186700194336432 Categorie: Tag:

Beschrijving

De HP ProBook 430 G4 is een krachtige en veelzijdige laptop die perfect is voor zowel zakelijk gebruik als voor dagelijkse taken. Met een Intel Core i5-7e generatie processor en 8GB RAM geheugen biedt deze laptop indrukwekkende prestaties en snelheid voor multitasking en het uitvoeren van diverse applicaties.
Dankzij de 240GB SSD opslagruimte heb je voldoende ruimte om al je bestanden, documenten, foto’s en video’s op te slaan. Bovendien zorgt de SSD ervoor dat de laptop snel opstart en programma’s in een oogwenk worden geladen. Met Windows 11 als besturingssysteem ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke en moderne interface.
Het compacte 13 inch formaat van de HP ProBook 430 G4 maakt hem ideaal om onderweg te gebruiken of mee te nemen naar afspraken. Het strakke en professionele design zorgt ervoor dat je altijd stijlvol voor de dag komt, waar je ook bent.
Wat deze laptop nog aantrekkelijker maakt, is dat hij refurbished is. Dit betekent dat de laptop eerder is gebruikt, maar volledig is nagekeken, gereinigd en waar nodig gerepareerd, zodat hij weer in optimale staat verkeert. Door te kiezen voor een refurbished laptop zoals de HP ProBook 430 G4, bespaar je niet alleen geld, maar lever je ook een bijdrage aan een duurzamere en milieubewuste manier van consumeren.
Kortom, de HP ProBook 430 G4 is een betrouwbare, krachtige en betaalbare laptop die ideaal is voor zowel zakelijk gebruik als voor dagelijks gebruik. Met zijn snelle prestaties, ruime opslagruimte en compacte formaat is deze laptop een aanwinst voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve refurbished laptop.
Conditie:Zichtbare schade
Merk:HP
Serie:ProBook
Model:430 G4
Schermdiagonaal:13 inch
Touchscreen:Nee
CPU Merk:Intel
CPU Model:Core i5
CPU Generatie:7e Generatie
Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Adapter

Extra informatie

Diameter

13 inch (33 cm)

Merk

Staat

Webshop