Krüger & Matz KM0370 V-LED10 Full HD LED-projector

129,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901656114594 Categorie: Tag:

Beschrijving

Op zoek naar de perfecte thuisprojector voor uw huisbioscoop? Maak kennis met de Kruger&Matz V-LED10 LED-projector! Deze projector speelt materiaal af in Full HD-resolutie, waardoor het ideaal is voor het genieten van uw favoriete programma’s en films.
Met de Kruger&Matz V-LED10-projector kunt u genieten van een breed scala aan projectiegroottes. Vergeet een 65-inch tv, want deze projector kan beelden projecteren met een diagonaal tot wel 120 inch. Hierdoor kunt u elke keer dat u een film kijkt, het gevoel hebben alsof u in een echte bioscoopzaal zit.
De Kruger&Matz-projector is uitgerust met een handige keystone-instelknop, waarmee u de beeldinstellingen gemakkelijk kunt aanpassen. Met deze functie kunt u handmatig scherpstellen en keystone-vervormingen corrigeren, zodat het beeld altijd perfect is afgesteld.
Een belangrijk aspect bij het kiezen van een LED-projector is de levensduur van de lamp. De Kruger&Matz V-LED10-projector heeft een indrukwekkende levensduur van maar liefst 50.000 uur. Dit betekent dat u meer dan 5 jaar onafgebroken kunt genieten van kijkplezier. U kunt dus vertrouwen op dit apparaat voor langdurig gebruik en plezier.
Wat betreft connectiviteit biedt de Kruger&Matz V-LED10-projector verschillende opties. Met HDMI, USB, VGA-poort en AV-ingang heeft u de flexibiliteit om verschillende afspeelbronnen aan te sluiten, zoals een digitale decoder, pen drive, laptop en zelfs een smartphone. Bovendien kunt u via de AUX-uitgang een externe speakerset aansluiten voor een meeslepend geluid.
De Kruger&Matz V-LED10-projector is voorzien van een ingebouwde luidspreker met 5 geluidsmodi en handmatige balansaanpassing. Hierdoor kunt u genieten van helder en gebalanceerd geluid zonder extra speakers aan te sluiten.
Om uw kijkervaring nog comfortabeler te maken, wordt de Kruger&Matz V-LED10-projector geleverd met een handige afstandsbediening. U kunt eenvoudig de afspeelbron selecteren, het volume regelen en andere instellingen aanpassen zonder dat u van de bank hoeft op te staan.
Geen ruimte op een plank of tafel? Geen probleem! De Kruger&Matz V-LED10-projector heeft twee schroefdraden aan de onderkant, waarmee u de projector kunt monteren op een statief of houder. Hierdoor kunt u de projector eenvoudig op de gewenste hoogte en positie plaatsen.
Specificaties:
* Standaard beeldresolutie: 1280 x 720 px
* Maximale beeldresolutie: 1920 x 1080 px
* Projectiegrootte: 50-120 inch
* Projectiesysteem: LCD (paneel) + LED (lamp)
* Helderheid: 2800 lm
* Contrastratio: 1500:1
* Beeldverhouding: 16:9/4:3
* Projectieverhouding: 1.4:1
* Aantal weergegeven kleuren: 16.7 miljoen
* Afbeelding parameters: standaard, delicaat, eigen, levendig
* Focussen en keystone-vervorming corrigeren: handmatig
* Afbeelding roteren: 0/180°
* Levensduur lamp: 50.000 uur
* Lens: F=135
* Soort lamp: Led 70W
* Weergegeven afstand: 1.5-3.5 m
* Videoformaat: MPEG1, MPEG2, H.263, H.264, AVS, VC1, MJPEG, RV30, RV40, HEVC
* Beeldformaat: JPEG, PNG, BMP
* Audioformaat: MPEG1, MPEG2, LPCM, MP3
* Afspelen van USB: film, muziek, foto en tekst
* Schakelt automatisch uit
* Ondersteunende talen: Pools, Engels, Duits, Roemeens, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Tsjechisch, Kroatisch, Grieks, Hongaars, Nederlands, Portugees, Sloveens, Noors, Servisch, Bulgaars, Fins, Zweeds, Chinees, Vietnamees
* Poorten: koptelefoonuitgang (jack 3.5 mm), 2x HDMI (MHL), 2x USB (2.0), AV-ingang, VGA
* 220-240V; 50/60 Hz
* Energieverbruik: 70 W (in standby-modus

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop