Basey Apple Watch Ultra (49mm) Screen Protector Tempered Glass -Transparant

12,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900477454411 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ultra-heldere, premium screenprotector voor smartwatch, geschikt voor de Apple Watch Ultra 2
* Totale schermbescherming
* Fijn & makkelijk in gebruik
* Onveranderde zichtbaarheid zonder verstoring Voorzie het scherm van je Apple Watch Ultra 2 van optimale veiligheid met onze topkwaliteit screenprotector, ontworpen om je Apple Watch Ultra 2 effectief te beschermen tegen krassen en schade door vallen. Gefabriceerd van duurzaam gehard glas, biedt deze BASEY. Screenprotector uitstekende weerstand tegen dagelijkse slijtage. Het slanke design integreert feilloos met je Apple Watch Ultra 2, behoudt de natuurlijke bediening van het touchscreen en zorgt voor kristalheldere weergave.
Onmisbaar voor dagelijks gebruik, deze screenprotector past perfect bij elke activiteit, of je nu bezig bent met werk, ontspanning of je dagelijkse routines.
Superieure smartwatch bescherming
Speciaal vervaardigd gehard glas beschermt tegen de gevolgen van vallen en stoten, waardoor je scherm gaaf blijft. Een anti-vingerafdruklaag houdt het display schoon, terwijl de transparantie zorgt dat je altijd een helder en scherp zicht hebt. Deze screenprotector geschikt voor de Apple Watch Ultra 2 zorgt dat je goed voorbereid bent op elke dag.
Strak en gemakkelijk ontwerp
Deze screenprotector sluit naadloos aan op het scherm van je smartwatch, zonder gebruiksgemak te hinderen. Ervaar eenvoudige installatie en minimale luchtbellen door de bijgeleverde tools. Het dunne profiel van de smartwatch screenprotector behoudt het comfort en is compatibel met hoesjes. Je Apple Watch Ultra 2 is goed beschermd en blijft prettig in gebruik.
Perfecte kijkervaring
Ervaar helderheid zoals bedoeld met onze doorzichtige screenprotector. Het behoudt volledige transparantie van het scherm, zonder kleuren of helderheid aan te tasten. Ideaal voor wie de authentieke look van hun Apple Watch Ultra 2 wil behouden en tegelijkertijd wil genieten van effectieve bescherming.
Ervaar complete bescherming en helderheid met onze elegante BASEY. Screenprotector geschikt voor de Apple Watch Ultra 2. Een essenti??le keuze voor maximale veiligheid en ongestoorde weergave. Bestel nu en bescherm je smartwatch met de beste kwaliteit!
Uitsluitend geschikt voor:
* Apple Watch Ultra 2 (wees zeker van je model voordat je bestelt)
Merkspecificatie:
* BASEY.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop